torstaina, lokakuuta 16, 2014

Juhlakauden asuinspiraatiota

Monet varmaan taas tähän aikaan vuodesta pähkäilee saman ongelman kanssa ja se koskee mitäs muutakaan kun asua pikkujoulukemuihin tai muihin loppuvuoden rientoihin.
Itelläkin on muutamat juhlat tässä tulossa, joihin pitäs keksiä jotain päällepantavaa ja keräsin tähän pari erilaista vaatekollaasia Nellyn sivuilta varsin ajankohtaisten vaatekappaleitten ympärille. 
Jos näistä irtois vaikka jotain inspiraatiota!


Jumpsuit
Musta jumpsuit sopii mukavuudenhaluiselle ja muuntautuu niin arkeen kuin juhlaankin asusteita vaihtelemalla. Tässä mallissa on kiva solmittava vyö tuomassa asuun ryhtiä. Kengiksi korkeat, mustat avokkaat ruseteilla ja käsipuoleen kimaltava pikkulaukku. Korviin riittää pienet kultaiset nappikorvikset kun kaulaa koristaa näyttävä kultainen statementkoru ja ranteessa on saman henkinen rannerengas.Mekko sopivasti ihoa paljastavalla leikkauksella
Punainen mekko on rohkea valinta kirkkaan värin ja ihoa paljastavan leikkauksen ansiosta. Jalkaan musta-kultaiset korkkarit, samaan tyyliin sopiva kirjekuorilaukku, sekä rannerengas käteen. Mekon sävyyn valittu huulipuna menee jo itsessään asusteesta ja korviin riittääkin pienet säihkyvät nappikorvakorutHapsukimono
Hapsukimonot on yks mun tän hetken lempijuttuja ja sellanen onkin tässä asussa pääosassa. Alle sopii ihan yksinkertainen musta mekko ja jalkaan korkeat nilkkurit. Musta kirjekuorilaukku kultaisella laatalla on kenkien tapaan mokkapintainen. Korviin riippuvat värikkäät korvakorut ja loppusilauksena korvisten ja kimonon sävyihin sopiva sormus.

En nyt tajunnut laittaa näihin merkkejä tai hintoja, mutta eipä ne kai mitää ylityyriitä ollu - jotain Nelly, Pieces, River Island -linjaa vissiin.


Mikä oli suosikkisi? Entä onko teillä tulossa juhlia ja joko on tiedossa miten meinaatte niihin pukeutua? :)

4 kommenttia :

 1. Serkun talvihäät, mut näistä ei voi mitään päälleen sinne pukee. Kokomustaan pukeutunut vieras toivoo parille pahaa ja punaiseen pukeutunut on pannu sulhasen kanssa.... että noin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamalaa XD No, alimmassa on sentään värejäkin, muuten ehkä ei kuitenkaan toimi hääjuhlassa :D Punanen mekko on hääjuhlaan selvästi turhan horo mut musta housuhaalari sopis ihan varmasti :D Noi värijutut on muutenki vähän antiikkia mun mielestä, pukeutuhan Suomessa muinoin morsianki mustaan pukuun.

   Poista
  2. Jessus, vieläkö joku noudattaa noita värikoodeja pukeutumisessa? :D Tokihan hääparilta voi kysyä suoraan mikä heidän mielestään on ok, mutta esim pikkumustahan on täydellisen tyylikäs valinta häihin. Järki päähän ja pois sieltä 1800-luvulta.

   Poista
  3. Nii, kysymällä onneks selviää jos ei hääpari oo tuttu ja yleensä tuttujen näkokannan asiaan osaa aavistella aika hyvin :)

   Poista