maanantaina, lokakuuta 13, 2014

Lintsillä

Anna Abreun keikka jäi lauantaina välistä kun suunnitelmat meni uusiks ja uppouduttiin Oonan ja Innan kanssa vähän muihin aktiviteetteihin. Sunnuntai-iltana raahasin sit poikaystävän Lintsille kattoon mun kanssa Jesse Kaikurantaa :D

Mun toistaseks ainoo kokemus Linnanmäestä on varmaan 7 vuoden takaa kesältä, olin onnistunut hankkiin ehkä maailmankaikkeuden hirveimmän krapulan just sille päivälle ja suurimman osan ajasta vietin vessassa oksentamassa. Itseasiassa tänäki kesänä jäi samasta syystä lintsireissu väliin vaikka sellanen oli tarjolla :D:D:D Tällä kertaa ei viitsinyt laitteisiin asti mennä kun keli oli sen verran kylmä, vaikka niistä ainakin osa oli auki. Pimeessä laitteiden valot ja kaikki pääsi vielä paremmin oikeuksiinsa kun päivänvalossa ja oli aika hienon näköistä.


 Lähinnä kierreltiin tuolla ihmettelemässä ja käytiin siinä lavan edessä kuunteleen pari biisiä. Käytiin siinä näköalalaitteessa kyllä pyörähtämässä ja tsekkaan maisemat.


Tällä viikolla tuolla on joka ilta jotain esityksiä, Mikael Gabriel tais olla keskiviikkona ja sunnuntaina Ela ja ilotultus ja niitä haluaisin ehkä mennä kattoon.

Oliko joku teistä viikonloppuna Linnanmäellä tai meinaatteko tällä viikolla mennä?

14 kommenttia :

 1. Mä käväsin vähä kattoo Abreuta ja olemas mammojen tönittävänä siel katsomossa! :D Tällä viikolla kyl houkuttais käydä uudestaa, mut saa nähä jaksaako!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omg! :D Että siellä oli taas tönimähommat menossa, karmeeta! :D Tuolla oli onneks iha rauhallista :))

   Poista
 2. Eikä! :D Ite kans olin ilen käymässä miehen kanssa tuolla :D kas kun ei törmätty :D Mun blogissa kans postausta lintsiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Ei niin pimeessä varmaan olis edes huomannut xD

   Poista
 3. Näköalalaitteessa? You kill me :D

  VastaaPoista
 4. Ei tullu mentyä vaikka asun kivenheiton päässä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tällä viikolla on vielä aikaa jos haluaa jotain käydä kattoon!! :)))

   Poista
 5. Vanha kunnon Borgbacken :) Jesse Kaikuranta muistuttaa jotenkin kohtalokasta metroseksuaalista varaania, joka koittaa lumota hyminällään saaliinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL :"""""""""""""DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
 6. ihanan näköstä!! :)

  http://sara--says.blogspot.fi/

  VastaaPoista