keskiviikkona, marraskuuta 05, 2014

Día de los Muertos

Instagramin puolella (@o4sis) laitoinkin kuvaa viikonloppuna mun Halloween -asusta, mutta kuka teistä ei sitä käytä niin näkee nyt täältäki! Oikeella kameralla ei luonnollisestikkaan tullu mitään kuvia otettua, mutta eiköhän näistä saa selvän :)

Mustaa tyllihametta ja hiuksia koristavia kukkia lukuunottamatta kaikki asuun tarvittava löytyi kaapeista, eli toi reilut pari vuotta vanha Ginan toppi, ihan tavallinen valkonen tyllihame ja ah niin oksettavat verkkosukkikset. Mustan tyllihameen löysin ihan arvalla Lindexin lastenosastolta kympillä ja kukkaset H&M ja Seppälä alle 5 €. Meikkiasian nimittäin tiesin jo etukäteen mutta asuun en ollut uhrannut ajatustakaan.

Ihan liian mainstreamin half sugar skull -meikin toteutin jollain vanhoilla kasvomaaleilla, iha normaaleilla meikeillä ja timangeilla, sormiin halusin testata tollasia "kynsinauhatatuointeja" (cuticle tattoos luki paketissa niin oletin et ne tulee tohon johonkin :D) joita mulle lähetettiin testattavaks Meikit Heavenilta. Kynnetkin kiireessä sain lakattua.

Mitä tykkäätte? Miten te pukeuduitte Halloween -partyihin?


8 kommenttia :

  1. Millä luomiväreillä ja miten ne on sijoitettu silmämeikissä?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin Manlyn isoo palettia, toisen silmän ja sen ympäristön väritin kokonaan kahella eri turkoosilla, joista vaaleempaa laitoin liikkuvalle luomelle. Sit samasta paletista mustaa molempien silmien ulkonurkkiin ylös ja alas + valkosta Make Up Storen sisänurkkiin (olisin ottanu senkin tosta samasta paletista mut se on jo aika loppuunkäytetty :)

      Poista