keskiviikkona, marraskuuta 26, 2014

Marraskuu

Harmaata keskiviikkoaamupäivää! :D
 
Oon toipunut jo kyllä perjantaisista pikkujouluista, mutta muutaman viimeyön oon nukkunut vielä huonommin kun yleensä ja näytän niin zombilta tällä hetkellä että ihan hävettää! Päässäkin lyö niin tyhjää että odotan vaan jo viikonloppua, että saa nukkua niin pitkään kun huvittaa :D Lauantaille on kyllä kalenterissa taas TradeTrackerin gaalailta, onko teistä bloggaajista joku tulossa?
 
Tässä joku viimeviikkoinen asu kun päivää oli piristämässä keltaiset housut.
 

huivi /UFFilta
paita /H&M
housut /Gina Tricot
kengät /Guess

Noi korvikset on yks eBay löytö ja ehkä tän hetken suosikit. Tykkään kun noita voi pitää kummin päin tahansa fiiliksen mukaan, niin että isompi helmi on edessä tai sitten taustana.
 
Ensi viikolla kalenteri kääntyy jo joulukuun puolelle ja mulla on sellanen fiilis, että toi ens kuu tulee meneen todella nopeesti. Kaiken näköstä on luvassa ja odotan niitä juttuja jo innolla :3
 
Mitäs teidän viikkoon kuuluu?
 
 

15 kommenttia :

 1. Me oltiin lauantaina pikkujouluissa, ensin syömässä ja sitten vielä Haloo Helsingin keikalla. Itse olin kuskina ja heräsin sunnuntaina ihan jäätävään pääkipuun. En vaan tajua miten voi olla aina niin kamalan paha olo vaikka en ees oo juonu mitään :D. Toki valvominen vaikuttaa, mutta harvemmin mulla on pää kipeänä jos kotona valvon vähän pidempään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi kivoilta pikkujouluilta! Ehkä sulle tuli siitä kun musiikki tietysti niin kovaa pauhannut koko illan ja sitten just ku valvonutkin! :( Harmi juttu mut toivottavasti ilta oli kiva! :)

   Poista
 2. Ei mitkään seksikkäimmär noi sun pullerojalat.... näin miehen silmään.
  etkö käytäton silmänrajauksen kanssa ollenkaan maskaraa? Oudon näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mees ny äityli AV palstalle avautuun :D

   Ps. http://static.naamapalmu.com/files/ry/big/xrdvlab5.jpg

   Poista
  2. Mä kritisoisin tota veden käyttöä. Joo, okei vesi voi riittää, jos mielipide on TOSI pieni. Mutta vähänkään isomman kanssa vaseliini on MUST! nimim. "Kokemusta On"

   Poista
  3. pandarajaukset kunniaan sanoisin <3

   Poista
 3. ...nikotiiniriippuvuutta voi muuten nykyään hoitaa myös "sähkötupakalla". Esimerkiksi FinnVapella aloitussetin hinta on tosin noin 40 €, mutta sen jälkeen käytön kustannus on vain jotain 1/10-osa tupakan kustannuksesta. Ja tärkein on, että sähkötupakassa on vain 1/25-osa haitallisia aineita varsinaiseen tupakkaan verrattuna eli se on lähes vaaratonta.
  Joululahjaksi terveempi elämä, mutta silti nikotiinin kyllästämä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on 2 nikotiinillista ja yks nikotiiniton sähköröllö, niistä ei tuu kun paha mieli :D

   Poista
 4. Moikka! Oon seuraillu sun blogia jo pitkään ja olis kiva tietää mitä sun tisseille kuuluu ja voisitko suositella paikkaa jossa otit ne yms kun itelläkin haaveissa ottaa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niille kuuluu oikein hyvää ja voin lämpimästi suositella sitä mestaa :) Tägin "tissit" -alta löytyy aiheeseen liittyviä postauksia!

   Poista
 5. Mihin Domino on kadonnut, eikö sulla ollut enää aikaa hänelle? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl tietysti on mutta liian vähän siihen nähden mitä se tarvittis niin se on nyt mun mummilla joka on eläkkeellä jo :)

   Poista