maanantaina, marraskuuta 03, 2014

Se aika vuodesta

Nyt alkaa oleen taas SE aika vuodesta kun kaupat alkaa pursuaa joulukrääsää, on joulupalloja ja kuusia ja marketeissa ja kauppakeskuksissa raikaa joululaulut vaikka ulkona näyttää ja tuntuu siltä että joulu on vasta hyyyyyvin kaukainen ajatus.

Kuten mulla on ollut tapana, tuun tämänkin joulukuun ajan toteuttaan toivepostauksia. Joten jos jotain aihetta täällä on ollut liian vähän tai jotain tiettyä haluaisitte nähdä tai lukee niin nyt on aika esittää postaustoiveita, jotta saisin ehkä kaikki valmiiks ja ajastettua niin, että joka päivälle jouluaattoon asti tulis niitä teidän suosikkeja!


Oisko se sun toive meikkipostaus? Ehkä joku tutoriaali? Ostosten esittelyä? Videolla höpöttelyä? Reseptiä tai lempiruokia? Hiusjuttuja?

Listatkaa tähän alle teidän toiveita niin pyrin toteuttaan ne parhaani mukaan nyt kun vielä on aikaa vääntää :)

Toivon, että ehdotukset laitettais 15.11. mennessä, mutta tietysti sen jälkeenkin saa laittaa jos jotain tulee vielä mieleen. Voi vaan olla että ne tulee sitten tehtyä vähän myöhemmin :)

Millasia postauksia haluaisit täältä lukea?

20 kommenttia :

 1. Ehdottomasti joku bilemeikkitutoriaali! Sulla on ollu monesti tosi siistit maalit naamassa et ois kiva nähdä miten sen toteutat:)

  VastaaPoista
 2. Videoo videoo videoo :D must ne o kaikista parhaita postauksii. Jokku meikkikokoelmat tms ois myöski jees

  VastaaPoista
 3. Kysymyspostaus huudettu! :D

  VastaaPoista
 4. Kerro sun koirasta lisää!

  VastaaPoista
 5. bilemusiikkilista: esim. top30 etkoilu-/biletysbiisiä
  tulevaisuudennäkymät: missä olet viiden vuoden päästä ja mitä teet? pystyykö niin pitkälle edes ajattelemaan?:D
  tukkatilanne: mitä aineita käytät, oletko ajatellut jatkaa värjäämistä jossain kohtaa?
  mitä lahjoja toivot jouluksi?
  helsinki vs. tampere: plussia ja miinuksia, miten on helsingissä mennyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä aineita käytät :DDDD toivottavasti et mitään!

   Poista
  2. omia miksailuita arkena ja bileis metaa

   LOL :D

   Poista
 6. Videotaaaaaa ehdottomasti! ja jotain sisustusjuttuja ois kiva lukea. :)

  VastaaPoista
 7. Videoita! Paljon meikkijuttuja. Sun ja poikaystävän rakkaustarina! :D

  VastaaPoista
 8. Meikki postauksia. Ripsien laitto opetus! :)

  VastaaPoista
 9. Päivä kanssani - postauksia ja ruokajuttuja on aina kiva lukee!

  VastaaPoista
 10. http://albdramatic.blogspot.fi/2014/08/my-supersweet-16.html#comment-form tuosta meikistä tutoa!
  sun ja miehes laavstöry! :D

  VastaaPoista
 11. Oot niin mainion mahtava ja hassun hauska tyyppi, että mielellään vaikka ja mitä postausehdotuksia, mutta tässä tulis "pari", josta vaan rohkeesti valitseen :D

  a) Viime vuonna toteutit mun toiveen kertomalla vähän frendeistäsi, mutta nyt niinkuin joku ylempänä jo ehdottikin, jos et koe liian henk.kohtaiseksi miehesi ja sun lovestorya, niin se voisi olla yksi potentiaalinen ja kiinnostava aihe myöskin

  b) Nyt kun oot Stadiin päässyt sisään ja siellä hetken jo asustellut, niin lempi mestat sieltä ja vastaavasti myöskin entisestä koticitystä Mansesta?

  c) Pikkujouluja alkaa seisoa kalenterissa urakalla, joten pikkujoulutyylisi/sen vinkit tai ylipäätään joku juhlallinen, jouluinen, pukeutuminen made by Anniina?

  d) No mutta o4sis o4sis! Muistan hämärästi että olit tosiaan "a little bit dramatic" (and maybe a little bit crazy) rääväsuu irc-galleriassa milleuniumin alussa, olit melko usein jäähylläkin muiden käyttäjien ahdistelusta (voi tulla typoja, koska ei meinaa pysyä tältä naurunremakalta sormet näppiksellä) :'DDDD Kiinnostaisikin tietää sun elämänkaarta ihan sieltä nappulasta tähän päivään, sen varrella olevia tyylimuutoksia unohtamatta? Voimakkaimpia, opettavaisimpia tapahtuminia niin negatiivisesti kuin positiivisestikin. Kuvien ja tarinan muodossa. Ymmärrän, jos tämä menee kuitenkin liian henk.kohtaiseksi ja skippaat. Vain ehdotus :)

  e) Jonkinlainen mielipidepostaus jostain enemmän tai vähemmän ajankohtaisesta aiheesta. Jostain vaikka mitä olet viimeksi miettinyt tai on sydäntä lähellä ihan muuten vaan. Ei tosiaan tarvitse olla mitään haudanvakavaa. Loppujen lopuksi vaikutat melko älykkäältä ja sympaattiselta tyypiltä, jonka verbaalisuus on lisäksi iso kymppi, joten tällaistakin olisi ihan nasta joskus lueskella sulta (diggailin esim. sun rehellistä kertomusta silareista) 8)

  f) Sun ja parhaan frendisi, Oonan, sekoilut ovat suunnattomasti aina pistäneet vatsalihakset koetukselle, joten tädää: Olis aivan räjäyttävää saada teidät yhteisvideolle, jossa höpöttelisitte ihan mitä vaan :D Kertokaa vaikka yhteisistä vuosistanne ja hauskimmista tapahtumista, jotka kestää päivänvaloa. Pääasia että nauru raikaa :D


  Eiköhän tässä muuten muilla tuu kaikki normiaiheet ehdotettua :D

  VastaaPoista
 12. Voisit koota jotai asuja omasta vaatekaapista tai vaikka nettikaupoistakin eri tilaisuuksiin, esim. töihin, kaupungille, bileisiin, treffeille, anoppia tapaamaan, hienompaan juhlaan jne!

  VastaaPoista
 13. Sellanen kuvapostaus olisi taas kiva että saataisiin ehdottaa sulle kuvausaiheita :)

  VastaaPoista
 14. Heiiii ruokapäiväkirjaa ja urheilupäiväkirjaa kehiin taas, et ole tehnyt niitä aikoihin! :)

  VastaaPoista
 15. Piirrä jotain. Vaikka jouluista tai jotain ihan muuta. Tai pilapiirros/karikatyyri tai ihan sarjakuva:)
  enooropotti

  VastaaPoista