lauantaina, joulukuuta 13, 2014

CupoNation

Halusin tulla vinkkaamaan teille sivustosta nimeltä CupoNation, joka on Suomen suurin alennuskoodisivusto ja tarjoaa alennuskoodeja ja tarjouksia moniin kiinnostaviin verkkokauppoihin, kuten Zalando, Asos, Nelly.com, Stockmann ja Spartoo noin esimerkkinä. Listalta heiltä löytyy yli 650 suomalaista ja ulkomaista nettikauppaa, myös paljon sellaisia alekoodeja joita ei mistään muualta saa! Onko sivusto teille jo tuttu?


Niinkun kuka tahansa ymmärtää, alennuskoodit kannattaa aina hyödyntää ostoksia tehdessään, koska niillä säästää pitkän pennin. Itekkin jos jotain oon shoppailemassa, tsekkaan aina löytyisikö jostain koodi, jolla saisi vähän hintaa hilattua edes pikkusen alaspäin :) 

CupoNationin alennuskoodien käyttäminen on aina nopeeta ja ilmaista, eikä edes vaadi erillistä rekisteröitymistä.

Tällä hetkellä yksi aika kova juttu on Spartoo alennuskoodi, jolla saa 15% alennusta vähintään 90 euron arvoisesta ostoksesta. Nyt on varsin hyvä aika laittaa joululahjapuoli siis kuntoon. Ja ehkä katsoa vielä josko talvea varten tarvitsisi uudet lämmikkeet jaloille ;)

--- 

HUOMHUOM! Joulun kunniaksi sivustolla on käynnissä JOULUKALENTERI! Jokaisesta kalenterin luukusta löytyy uusi koodi uudelle päivälle!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti