tiistaina, joulukuuta 09, 2014

Kahden viikon liikkumiset

Sillon kun asuin Tampereella ja kävin ihan hulluja määriä viikossa ryhmäliikunnoissa, tein myös aina tänne suunnilleen viikottain koosteen Heiaheiaa apuna käyttäen (vai mikä hitto sen sovelluksen nimi oli?!? :D) mutta sittemmin en oo jaksanukkaan koko blogissa hirveesti kirjottaa mistään liikuntajutuista kummemmin. Mutta sehän ei tietenkään tarkota sitä, että makaisin vaan illat ja viikonloput himassa tai juoksentelisin kaupasta toiseen shoppailemassa.

Tässä mun tekemät urheilusuoritukset parin viikon ajalta.


Maanantai
- Kendotreenit 90 min

Tiistai
- Uinti 40 min

Keskiviikko
-

Torstai
-

Perjantai
- Kendotreenit 90 min

Lauantai
-

Sunnuntai
- Kendotreenit 90 min

-

Maanantai
- Kendotreenit 90 min

Tiistai
-

Keskiviikko
- Uinti 40 min

Torstai
-

Perjantai
- Kendotreenit 90 min

Lauantai
-

Sunnuntai
-


Ah, kendo. Olin vuonna miekka ja kivi seuraamassa sivusta kendonäytöstä ja muistin sen kesällä kun oltiin Mallorcalla ja puhuttiin et meidän pitää alkaa harrastaan jotain yhdessä. Keskusteltiin sellasen pariskunnan kanssa joista toinen miekkailee ja poikaystävä ehdotti et oisko sellanen mitää mut mä ehdotin sit mite ois toi kendo, peruskurssitki alkaa varmaan syksyllä :D Sit vähä googlailin ja ilmottauduttiin sinne ja se onkin ollut kivaa. Noin tiivistettynä se on siis japanilaista miekkailua jos jollekkin käsite on täysin vieras.

Uimassa aloin käymään joskus alkuvuodesta ihan vaan siitä syystä et halusin saunaan. En oo erityisen hyvä uimari ja tylsäähän se on kun mikä. Uida nyt vaan allasta päästä toiseen yksinään kun ei oikein kehtaa leikkii esim delffiineitä tai merenneitoo yksin. Uiminen on kuitenki sinällään helppo ja hyvä muoto liikkua ja kun palkintona on se sauna niin äkkiä se menee. Normaalisti uin vähintään 40 minuuttia, mutta jos hallilla on menossa hydrobic tai vastaava ja siellä on musiikkia, tulee helposti mentyy se tunninkin verran yhteen soittoon. Niinkin pienellä asialla kun musiikilla on oikeesti merkitystä.

Salihommat lopetin kokonaan kun se oli niin epäsäännöllistä mulla, ettei ollu mitään järkee pitää sitä korttia. Viime syksyn - talven ja kevään oli juoksukoulua joka ohjattuna oli niin paljon kiinnostavampaa ja sit tuli toi uiminen kuvioihin. Kesällä kävin viimeks salil ja kivaahan se oli, mutta mun ei vaan tuu lähdettyä ellei oo joku tietty ja sovittu aika sille. Fitness 24/7 on nimensä mukaan auki kellon ympäri läpi vuoden ja kortti sinne maksaa vaan 20e kuussa mut eeeeei. Ja nyt kun on tota yhtä lajia kolmet treenit viikossa ja haluan uimassakin käydä niin ei saleiluun riitä enää mielenkiinto. Ehkä sitten joskus taas? Kun Tampereella kävin GoGolla, nautin niin paljon niistä ryhmäliikunnoista et oisin voinu olla oikeesti niissä vaikka koko päivän putkeen. Haluaisin niissäkin käydä mut tulee taas sit toi vastaan et viittiikö maksaa sellasesta niin paljon kun ei välttämättä ehtis ja jaksais montaakaan tuntia viikossa käydä.

Mitä liikkumista te harrastatte? Onko uudelle vuodelle suunnitelmissa alottaa jotakin uutta? :)


4 kommenttia :

 1. Itse harrastan salilla käymistä ja lenkkeilyä ulkona. Olisi kiva mennä tunnillekin joskus, mutta salilla voi itse kontrolloida treenasamista ja varsinkin kun haluan keskittyä rasvan polttoon ja lihaksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta, totta :)) Salilla on kyllä kivaa mutta mun juttu se ei oikein ole! :P

   Poista
 2. Mä käyn bodystepissä 2 kertaa viikossa, ja kerran tai kaksi lenkillä, ja kotona teen lihaskuntoa kerran viikossa. Määrät toki vaihtelee joskus, mutta noin suurinpiirtein. Sali jolla käyn, muuttaa vuoden vaihteessa ja uusina tunteina alkaa spinning ja attack joten varmaan lenkit vaihtuu niihin :) Salilla on kaupungin ainut kohtuuhintainen 10 kerran ryhmäliikuntakortti, 48e. Toisella salilla 10 kertaa maksaa 90e. On harmi miten vähän 10 kerran kortteja on tarjolla.
  Asuin viime vuoden toisessa kaupungissa, jossa en tuntenut juuri ketään joten kynnys kokeilla uusia lajeja oli matalampi. Muutin takaisin kotikaupunkiini ja täällä näkee tuttuja joita ei haluaisi nähdä, menipä minne vain. Mulla on huono itsetunto ylipainon ja entisen koulukiusaamisen takia, ja ryhmäliikunnankin aloittamiseen piti keräillä rohkeutta jonkin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä aika kalliita noi ryhmäliikunnat, ite en maksais 10 kerran korteista noin paljoo, varsinkaan tota 90 e, ihan utopistinen! Sit ne sopimuksetkin on kalliita ja pitkiä, ei hyvä! Uusi kaupunki on aina uusi mahdollisuus, sen takia mäkin oon täällä uskaltautunut kaikkeen jännään! Tsemppiä sulle jatkoon, bodystep ainakin on ihan superkivaa!!! :)

   Poista