perjantaina, joulukuuta 19, 2014

Katsaus kuulumisiin

Joulukuu on ollut kiireinen ja niiden normaalipostausten kirjottelu on ollut mulla nollassa koko kuun ajan :) Kuten ootte huomannu varmasti, on blogiin silti joka päivä postauksia tipahdellut, koska oon ne etukäteen kirjottanut ja ajastanut jo hyvissä ajoin.
 
Kuun tähän asti jännimpiä juttuja on ollut vierailu Luonnontieteelliseen museoon ja matka Thaimaahan joka sisälsi myös hääjuhlat joissa sain kunnian toimia kaason roolissa. Niiden lisäks oon nyt viime päivinä juossu kaupungilla joululahjaostoksilla ja stressannu niistä, ollu tietysti töissä ja värjäsin hiuksiakin vähän OMG! Viikonlopun meinaan viettää ihan rauhallisissa merkeissä, maanantaina suuntaan joulun viettoon Tampereen suunnille, sieltä perjantaina Vaasaan taas häitä juhlimaan ja sitten takas Helsinkiin uudenvuoden viettoon.

 
Pakko sanoo, että en oo itseasiassa uhrannut vielä ajatustakaan noille reissukuville! :D En oo jaksanu sen vertaa laittaa muistikorttia koneeseen, että pääsisin niiden kimppuun, sillä se tulee oleen aikaavievää nimittäin niitä kuvia on useita satoja.
 
Odotettavissa kuitenki blogin puolella kuvia tuolta museosta, useempi postaus matkasta (ettei tuu mitään kilometrijuttua), hiusjuttua ja sit vielä tietysti kaikista mitä täs nyt vielä ehtii tapahtumaan :D Että pysykäähän kuulolla!
 
Miten te meinaatte viettää joulua?

8 kommenttia :

 1. Kotosalla vietän joulun puolison kanssa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki olisin vanhempien kanssa mutta välimatka liian pitkä ja muutaman päivän vuoksi ei viitsi matkustaa.Pärjätään me kahdestaanki =)

   Poista
  2. En mäkää välttämättä jaksais lähtee kovin pitkälle varsinkaan jos ei olisi vapaata siinä hirveesti, menee muuten vaan reissaamiseksi :)

   Poista
 2. Mulla alko töistä kahen viikon loma tänään. :) Äidin luo viettämään joulua tuohon lähelle ja sitten isän luona vois myös käydä. :) Ihanaa joulua sulle!

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja hyvää joulua sullekkin! :)

   Poista
 3. Me ollaan miehen kanssa aattona ihan kaksin kotona ja jompana kumpana joulupäivänä mennään sen vanhempien luokse syömään. Mun kotiseudulla käytiin jo viime viikonloppuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinähän on jo ihan tarpeeks tekemistä jouluksi! :) Kuulostaa hyvältä!

   Poista