lauantaina, joulukuuta 13, 2014

Päivä kanssani

Eräs keskiviikko marraskuun lopulta. Tehty hyvissä ajoin ja ajastettu! :D
 
7:00 Herätyskello soi, selaan instagrammin läpi ja siirryn vessaan puuhasteleen. // 7:40 Lähden töihin, kuljen sisätiloja pitkin niin paljon kun mahdollista, vaikka reitti vähän pitenisikin :D Forumissa on ihanat joulukoristeet! Käyn matkalla asematunnelin K-Marketissa ja ostan sieltä ananasmehun ja frezzamoccapullon. // 8:00 Työmaalla, nautin aamukahvia ja (ylläri) teen töitä.

12:00 Lounaalla Pizzeria&Spagetteria Morrison'sissa duunikaverien kanssa, itse otin pitsan aurinkokuivatuilla tomaateilla ja vuohenjuustolla + limun. Aika hyvä combo! // Iltapäivällä poikaystävä pyytää lähettään sille kuvan mun päivän asusta :"D No tässä... // 16:00 Poikkeen kotimatkalla parissa vaatekaupassa vähän kattelemassa. // 16:30 Kotona, odotan pyykkivuoron alkamista ja sovittelen siinä venaillessa hääjuhla-asuani :)

17:00 - 20:30 Megasiivous! Pesen 3 koneellista pyykkiä pesutuvassa ja ripustelen niitä kuivumaan pieneen kämppääni niin että siitä tulee kunnon pyykkiviidakko (omg ghosts everywhere), eipähän ainakaan tarvi kärsiä kuivasta huoneilmasta. Yhteen koneelliseen saatto vähä lorahtaa reippaalla kädellä pesuainetta ku tuolla oli alkanu oikein vaahtobileet ja jouduin luuttuaan ton koko lattian. Harmi kun otin kuvan vasta siinä vaiheessa kun olin jo melkein kaiken saanu siivottua :D Kotona imuroin, pyyhin pölyjä, pesen lattiat ja vessan ja keittiön, järjestelen kaappeja jnejne.
 
20:30 Lähden kotoa ja treffaan poikaystävän kaupan edessä. // 21:15 Alkaa ruuanlaittopuuhat, illalliseks on riisiä, lihakastiketta, keitettyä pokkanaa ja salaattia. Väännän samalla meille aamupalaks leipää valmiiksi, poikaystävän leivät pistän lautaselle kun se syö ne kotona, omat pakkaan pussiin, jotta voin nauttia ne työmaalla.
 
22:15 Kissa kyttäilee pahvilaatikossa kun oon menossa suihkuun. // 22:50 Nautin vielä Lidlin Ben & Jerry's strawberry cheesecake -kopiojäätelöö. Sen jälkeen hengailen vielä hetken lukien netistä jotain jänniä juttuja, teen muut iltahommat ja käyn nukkumaan.
 
Teidän mielipiteitä 'päivä kanssani' -postauksista? :D

6 kommenttia :