torstaina, joulukuuta 11, 2014

Sisustusinspiraatiota

Varinskin näin keskustassa asunnot meinaa olla hirveen pieniä ja tilaa vähän. Pieni keittiö, ahdas kylppäri ilman mukavuuksia, vähän säilytystilaa... Ite ainaki haaveilen isosta kämpästä, sellasesta missä ois tilaa liikkua ja hillota tavaroitaan ja useempi huone kun vaan se 1. Karu fakta on et siihen on tyydyttävä mihin on varaa, tokihan sä saat jostain pienemmästä pitäjästä samalla hintaa iha omakotitalon mitä täältä yksiön, mutta jos et sijainnista oo valmis luopuun niin sit täytyy vaan kärsiä :D Ainaki ite haluan vielä nyt asua niin keskustassa kun mahdollista mut makuja on just niin paljon kun ihmisiäkin täs maailmas :)

Sisustusinspiraation lähteenä parhaiten toimii mulla www.weheartit.com, sinne vaan hakukenttään mitä sit ikinä hakeekaan. Mulla ne on yleensä "white bedroom", "romantic livingroom" jne koska satun nyt digaileen vaaleesta ja asteen verran romanttisesta sisustuksesta. Jos ei toi sisustushomma oo ihan hanskassa niin selailee vaan lehtiä tai nettiä, valkkailee sieltä niitä omia lemppareita ja ihan röyhkeesti kopioi omaan kotiinsa samoja elementtejä vaan mitä niissä ihailee ja siitä se lähtee.

Keräsin tuolta pari omaa lemppari-inspiraatiokuvaa jutuista, mitkä sopii pienempiinkin kämppiin ja nettikauppojen sivuilta asioita, joilla voit luoda samaa fiilistä! :)


Olkkari:

 
Tollanen söpö rahi käy oikein hyvin toimittaan sohvapöydän virkaa. Rahin päälle Ikean kultakoristeinen kaitaliina ja päälle somisteiks pari eriokoista lasikupua, joiden alle voi laittaa vielä kauniit lautaset ja niiden sisälle vaikka jotain aarteita. Kultasisuksinen kulho sopii hyvin kaitaliinan värityksen kanssa. Sohva ja rahi on molemmat Ikeaa, eikä siis kovinkaan tyyriitä. Jos uuteen sohvakalustoon ei oo varaa, voit vanhankin 'verhoilla' ostamalla vaan ihan tavallisia valkosia aluslakanoita ja peittelemällä sohvan niillä :D Jos asut kaukana sivistyksestä, ei hätää - netti on keksitty! Nykyään saa ihan mitä tahansa tilattua netistä. Koristeellinen kattolamppu on Ellokselta, pöytälampun jalka ja varjostin Pentikin, niitä saa ainakin Sokoksen nettikaupasta. Kukat on aina cool ja vaikka ite en niin tekokukista välitäkkään, löytyy niitäkin aika hienoja jopa.

Linkit: 
Lasikupu (löytyy kolmea eri kokoa)Makuuhuone:

Verhot on ihania, niitä saa Ikeasta halvalla ja vaikka minkälaisia, tollaset ohuet 'hyttysverkkomaiset' taitaa maksaa kympin pari, eli ei tyyristä :D Seinälle eri kokosia ja muotosia valokuvakehyksiä, niitä voi penkoo vaikka kirppiksiltä ja maalata sisustukseen sopiviks ihan jollain askartelumaalilla. Tyynyt on H&M:n verkkokaupasta, siellä on aina vaikka minkälaisia kivoja. Jos sängyssä on nätit lakanat, voi päiväpeiton jättää kokonaan pois välistä ja heittää päälle jonkun kivan huovan, ite tykkään just tollasista pörröisistä torkkupeitoista. Sängyn päädyssä olevan rahin sisällä on säilytystilaa. Toi kollaasin rahi on sievä, mutta ellei sellaseen halua panostaa, sopii tilalle vaikka penkki tai matala lipasto, jonka päälle voi laittaa ihan halpoja istuintyynyjä.
 
Linkit:

 
 
Keittiö:

Jos yhtään ylimäärästä seinätilaa keittiöstä löytyy, saa uutta ilmettä kiinnittämällä seinälle pienen avohyllyn jos vaan mahdollista. Hyllyn päälle voi laittaa sitten mieleisiään koristeita, vaikka ihan keittiötarvikkeita. Avohyllyt on kivoja! Seinään kiinnitettäviin koukkuihin voi laittaa roikkumaan kauneimpia kahvikuppeja, mukeja, patalappuja jne. Jos yhtään ylimäärästä työskentelytasoa löytyy (mulla ainakaan ei), kukat tai yrtit ruukuissa sopii keittiöön täydellisesti. Lattialle helppohoitoinen räsymatto, mielummin tummempi tai värikäs, ettei tarvi kokoajan olla pesemässä :)
 
Linkit:
 
 
 
Kylpyhuone:
 
Ahtaat kylpyhuoneet ja vessat on yleensä niitä pahimpia, niille kun ei oikein voi tehdä mitään jos asuu vuokralla ja omassakin kämpässä niiden remontit on niitä kalleimpia ja vaikeimpia. Hyvänä esimerkkinä mun erotellut vessa ja suihku, eipä niille voi oikein mitään tehdä kun koittaa jotain pieniä koristeita laittaa peilikaapin päälle tai lavuaarin reunalle. Spa -tunnelmaa pieneenkin kopperoon voi tuoda puhtailla pyyhepinoilla, koristekasveilla, tuoksukynttilöillä ja hienoilla saippuapulloilla/kulhoilla. Ite ihastuin tuohon pyyhekorisysteemiin ja voipi olla että koitan kehitellä jotain sen tapaista (kun vaan olisi sitä tilaa :D).
 
Linkit:
 

PSPS en tiedä mikä noissa mun kollaaseissa nyt meni väreissä pilalle, niistä tuli jotenkin tummia. Ei välitetä siitä, eihän!
 
Millaisesta sisustuksesta sä pidät?
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti