maanantaina, joulukuuta 08, 2014

Työmeikkipussin sisältö

Meikkipussin sisältö on vähän sellanen asia et sitä on hirveen vaikee esitellä kun osa on kotona pakeissaan, mukana laukussa kulkee omassa pussukassaan vaihteleva valikoima meikkejä ja töissä mul on sit erikseen "työmeikit" joka käsittää jotain jämämeikkejä tärkeimmistä jutuista mitä työpäivän aikana voi ehkä joskus tarvita.

Tein vasta pienen inventaarion mun Victoria's Secretin pussissa hengaaville työmeikeille.

Tällästä siellä oli ennen.


Seuraavassa kuvassa esiintyvä kokonaisuus siellä on nyt. Heh, eipä tosta yhtäkkiseltään mitään eroo edes huomaa :D Itseasiassa ton ison mustan Macin vanhan luomiväripaletin peilikannen otin kotiin, koska tossa YR:n luomiväripaletissa on myös iso peili. Oon kova hukkaan peilejä joten jos paletissa on hyvä peili niin värinappien loputtua otan sen kannen talteen (ihan vaan repimällä väkivalloin irti).

On hätävarakynsilakkaa ja kynsiviilaa, muutama erilainen sivellin, ripsentaivutinta, meikkikynienjämiä, hiusharjaa ja käsirasvaa...

CCUK:n peitepuikko, huulikiilto ja näytekokoinen huulipuna, sekä punainen huulipuna jos sellasta tulee aamulla laitettua ja unohtaakin hylsyn kotiin, huulirasva ja näytekokonen Escada Magnetism hajuvesi.

Aurinkopuuteri tuomaan väriä kalmankalpeeseen naamaan, terotin ja Yves Rocherin neutraalinsävyinen paletti, jolla saa näppärästi väännettyä pikaset silmämeikit.
Mitä teidän meikkipussista löytyy? Onko mahdollisesti samoja tuotteita kun mulla?

2 kommenttia :

  1. Tää oli kiva postaus! Jos joskus vielä jaksat niin sellanen päivitetty meikkikokoelmapostaus olis tosi jees! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois ehkä tehäkki jos löytää vaikka vanhoja kokoelmakuvia niin vertailisi! :D Tai jotain miten arkimeikki on muuttunut tai muuta hauskaa! :P

      Poista