lauantaina, joulukuuta 20, 2014

Vapaapäivä kanssani

Aika perus kotisunnuntai mun kanssa jostain marraskuulta jo.
 
8:45 Herään ja katon kelloa. Yritän vielä nukkua kun siihen olis mahdollisuus, mutta en saa enää unen päästä kiinni. // 11:00 Päätän nousta ja alkaa vähän siivoileen. Pistän pyykit koneeseen ja koneen päälle, tiskikoneen tyhjennän ja täytän uudelleen, siivoilen keittiötä... Loppuviikosta satoi lunta mutta nyt se sulaa iloisesti pois ja pihalla on ihan harmaata.

12:30 Lähden ruokakauppaan. Ensin pyörin toisessa kaupassa, mutta en löydä sieltä niitä tuotteita mitä haluaisin (paitsi törkeen hintasina) ja alkaa jo vähän vituttaan, ostan vaan ne jutut mitä sieltä tarvitsin ja meen Lidliin. Ei helpota että jalassa on poikaystävän 4 numeroo liian isot kengät jotka meinaa jäädä matkalle kokoajan...... :D Kauppareissulla kestää ihan liian kauan. Kotona jatkan siivoiluita, mm. tyhjennän pyykkikoneen, ripustan pyykit kuivuun ja täytän sen uudelleen, alan vääntää aamupalaa... // 14:00 Aamupala on valmis ja herättelen poikaystävän syömään :D Itelle tein leipää, sille pekonia ja kananmunaa paistoin, sit on melonia ja lihapasteijaa. Katotaan samalla Digimonia 3 jaksoo. // 15:10 Selailen puhelimella instagrammia jne ja siivoilen taas. // 16:10 Siirryn tietokoneelle.
 
18:30 Valmistan päivällistä joka on paljon parempaa kun mitä kuvan perusteella vois ajatella :D Sellasta aurinkokuivattutomaatti-fetajuusto-nuudeli-kanajuttua ja salaattia. On hyvää! // 21:00 Äiti soittaa ja juttelen sen kanssa jonkun aikaa. Siirryn suihkuun ja pesen jo hampaatkin. Loppuillan datailen (vauva.fi -foorumi on aika kova juttu) ja poikaystävä pelaa tai tekee jotain koulujuttuja. // 23:00 Koitan mennä nukkumaan.
 
Millanen on teidän perusvapaapäivä?

8 kommenttia :

 1. Ärsyttää kans välillä, kun toisessa kaupassa on jotkut jutut ihan törkeän kalliita. Ja esimerkiksi kukkakaali on monesti kallista ja se varsinainen kukkakaaliosa törkeän pieni. Enemmän siinä on sitä kupua joka suojaa sitä kukkakaalia. Voihan siitäkin tehdä safkaa, mutta itse en oo sitä koskaan mihinkään käyttänyt ja muutenkin tartten yleensä vaan sen kukkakaaliosan kun teen kukkakaaliriisiä tai kukkakaalipizzapohjan.

  Kerrankin kukkakaalia oli varmaan 100-200g verran ja sitä niitä varsilehtiä joku 500g :D. Ei tullut mieleen ostaa sellasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :D Mäki välillä just noita kukkakaaleja kattellu sillai et joo taidan jättää ostamatta ku ei oo sitä "syötävää" osaa juuri yhtään, hirveen iso juuri ja lehdet vaan :D Vaikka siis joo syödähän nekin voi, mutta mä pidän siitä muodokkaasta osiosta enemmän xD

   Poista
  2. Joissain kaupoissa saa repiä ne lehdet ja ylimääräiset pois ennen punnitsemista niitä varten varattuun pussiin!! Tämä käytäntö pitäisi ottaa kaikkiin kauppoihin!

   Poista
  3. Joo sais olla jotai aseita vaikka saksia tai muuta siihen avuks! Ja sit et vois vähä pienentää muutenki niitä jos on sellanen tilanne et haluaa vaa pienen palan mut sit ne on iha jäätävän kokosia mötköjä nii kukaa sellast jaksa ostaa tai kantaa himaan asti :D

   Poista
 2. Hitsi kun syöt vähän päivän aikana ja ruokavälit noin pitkii :O Ilmankos ootkin noin hoikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuona päivänä söin aika nihkeesti, mut yleensä sit sitäkin enemmän, että ei huolta :D

   Poista
 3. Mistä noi legginssit on tossa ruokakaupan kuvassa? :)

  VastaaPoista