tiistaina, joulukuuta 16, 2014

Viikko mun hiusten kanssa

Kuten jo ehdinkin sanoo tuolla aiemmassa niin täältä blogista ei oo ikinä kai löytynyt juuri mitään hiuksiin liittyviä postauksia, mitä nyt värjäilyistä ja semmosista kun niitä harrastin. Niin ja ehkä välillä jostain tuotteista.

yritän pestä mun hiuksia harvemmin kun päivittäin tai edes ihan joka toinen, pari tai kolme kertaa viikossa ehkä. Sillon kun on oikein paha tilanne eikä aikaa pestä niin hattua päähän vaan... :D Tässä nyt katsaus viikon ajalta, mitä kaikkee oon tehnyt mun hiuksille!


Day 1, keskiviikko

Hiukset oon pessy viimeks varmaankin sunnuntaina tai maanantaina ja nyt ne alkaa oleen jo sen näkösetkin. Aamulla vaan harjasin, tää kuva on otettu illalla. Ällöttävät hiukset ja roikkuu vaan ihan päätämyöten :D

Pesin hiukset niillä Freemanin shamppoilla, suihkin muumisuihketta, levitin latvoihin Moroccanoilia, föönasin kuivaksi. Noi tuotteet mitä käytän esittelin ihan vasta, postaus löytyy tägin "hiukset" alta!


Day 2, torstai
Suoristin hiukset ja vähän tupeerasin aamulla. Ekassa kuvassa vaan harjattuna, tokassa laittamisen jälkeen. Pakko sanoo että tykkään niistä ehkä jopa enemmän vaan tollain föönattuina ja kammattuina.


Day 3, perjantai

En tehnyt mitään, tunnustan että en jaksanu edes kammata (shame on me...). Vedin vaan pipon päähän äkkiä :D

Illalla pesu Freemanin shamppoilla, muumisuihke ja öljy. En jaksanut kuivata, eli kosteilla hiuksilla nukkumaan.


Day 4, lauantai

Räjähtäneenä, punasilla silmillä ja niillä yön aikana kuivaneilla hiuksilla.

Mutta heeeeei party time! Lämpösuojan suihkiminen, suoristusta ja tupeeraamista rankalla kädellä. Jälkeen -kuvaa ei löydy.


Day 5, sunnuntai
 

Pesu taas Freemanin tuotteilla, muumisuihke ja öljy, koska juhlimisen jälkeen on aina likainen olo. Föönaaminen ja nopee suoristaminen. Pipokin oli päässä ulkoillessa. Markettiselfie wtf


Day 6, maanantai
 
Kampasin vaan aamulla.


Day 7, tiistai
Kampasin aamulla ja illalla pesin Garnierin shamppoilla.Eli näinkin yksinkertaisia toimenpiteitä harrastelen. Mulle tulee välillä sellasii kausia että teen jotain tiettyä juttua hiuksille enemmän, pidän vaikka kiinni tms. Tai sillon kun oli pidennykset aina päässä, mulla oli hiukset aina auki ja suoristettuina.

Ensi viikolla laitan tulemaan vielä hiusinspiraatiokuvia! :)

Haluaisitteko lukea täältä jatkossa enemmän hiuksiin liittyviä juttujakin?


2 kommenttia :

  1. Joo ja samalla on kiva kun näkee Sun asuja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Niinpä muuten, en edes tullut ajatelleeksi x) Varmaan jatkossa tulee jotain hiusjuttuja kun sain just värjäysinspiraationkin....... :D

      Poista