torstaina, tammikuuta 08, 2015

Häät paratiisissa

Kuukauden päivät alkaa näistäkin bileistä jo olemaan. Nyt sitten vähän jotain behind the scenes -materiaalia :D
 
Keskiviikkopäivä joulukuun alkupuolelta alkoi aurinkoisissa tunnelmissa ja suuntasin jo aikasin aamusta Emmin hotellihuoneelle maailman hirveimmässä krapulassa jonka olin jotenkin onnistunu itelleni hankkimaan.
 
 
 
Mä sain kunnian toimia meikkaajana ja harmittaa etten huomannut ottaa lopputuloksesta yhtään kuvaa, sillä olin ite siihen ainakin tosi tyytyväinen. Ja niin vissiin oli kyllä morsiankin :)
 Aika mahtava päivä. Vihkiminen oli rannalla ja vaikka pahasti vielä vähän ennen tilaisuutta näytti siltä, että vettä alkaa tulla ja lujaa niin yhtäkkiä kaikki pilvet vaan katos ja tuuli tyyntyi ihan täysin.
 
Itellä oli päällä yksinkertanen, korallinvärinen nilkkapituinen mekko ilman mitään ihmeellisyyksiä. Ja se kyllä toimikin erinomaisesti ja väri sopi mulle, vaikka näissä kuvissa se ei mun päällä kovin imartelevalta näytäkkään. Hiukset laitoin tiukalle nutturalle päälaelle, tuuheet yläripset, vahvat kulmakarvat ja mekon sävyyn sopivaa huulikiiltoo. Muuten pidin meikin ihan neutraalina.
 
Seremonian jälkeen nautittiin coctailbaarissa drinkkejä ja pieniä syötäviä ja siitä siirryttiin illan hämärtyessä takas rannalle, jonne oli ilmestynyt pöydät ja buffetti. Ruoka oli mieletöntä ja tunnelma rento ja iloinen. Ruokailun jälkeen lähetettiin vielä taivaalle niitä sellasia tulilyhtyjä ja ilta jatkui sellasessa yökerhon tapasessa, joka sopikin tohon tarkotukseen tosi hyvin.
 

 
Päivä kokonaisuudessaan oli täydellinen, eikä sitä voi unohtaa ikinä! Ihan parhaat häät!
 
Millaiset on parhaat häät, missä sä oot ollut?
 

6 kommenttia :

 1. Katoin eka pelkät kuvat ennen kun luin tekstit ja ihastelin miten kauniilta näytät mut sit luin ton krapula jutun... Siis mitä!! Miten joku voi näyttää noin hyvälle krapulassa??! :D ite oon aina kun haudasta noussut. Samaa mieltä, että mekon väri sopii todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL! XDDD siis pakko sanoo, aamulla kun 2 tunnin yöunien jälkeen katoin ekaa kertaa peiliin niin näytin pintaan nousseelta ruumiilta, ihokin oli väriltään vaaleenharmaan ja virheen sekotus :D tartti vähä ihonsävynheleyttäjää ja aurinkopuuteria hinkata että sai elonmerkkejä esiin tästä lärvistä XD

   Poista
 2. Ihanat paratiisirantahäät! Kutsuispa joku munkin tuttu mut tollasiin, näyttää niin kivalta :) Ja sun mekko sopii mun mielestä loustavasti tohon rantatunnelmaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan peukkuja pystyyn et joku järkkää sellaset! Tai sit sun täytyy itse ;)

   Poista
 3. En oo ollu kovin monissa häissä, mutta oon ollut tosi erilaisissa häissä. Yksi pari meni kai maistraatissa naimisiin ja piti sit juhlat myöhemmin. Ei mitään turhaa pönötystä vaan mukavat häät.

  Toiset meni naimisiin kirkossa ja juhlatkin oli tosi mukavat ja suht rempseät. Siellä mm. oli ilotulitus

  Eräs kaverini meni kirkossa naimisiin vaan perheen läsnäollessa ja piti sitten kotona rivariasunnossa kahvittelut. Ihan mukava tuollainenkin, ei aina tarvitse olla mitään ihmeellistä järjestämässä, kunhan on itse tyytyväinen ja häät on oman näköiset.

  Noiden lisäksi oon kai ollut parissa muissa ihan "perushäissä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pääasia että häät on parin näköiset ja että he nauttii päivästä! :) perinteiset suomalaiset häät on mun omia suosikkeja vaikka nää nyt olikin ihan ylilempparit! :3

   Poista