lauantaina, tammikuuta 10, 2015

i Stockholm

Vietin keskiviikon ja torstain Tukholmassa, työmatkalla tosin ja vähän jopa nolottaa myöntää ettei millään jaksanut päivän jälkeen lähtee Södermalmilta keskustaan pyöriin kaupoille tai mitään vaan jäin ihan suosilla makaan hotelliin ja dataileen. Olin kyllä nukkunut edellisen yön ihan helvetin huonosti varmaan siitä syystä kun tässä on jonkun aikaa saanu elellä ilman mitään tarkkoja kellonaikoja ja yhtäkkiä piti olla kello 6:00 hereillä ja lähtee lenteleen eikä ollu varaa myöhästymisille. Heräilin monta kertaa paniikissa siinä parin tunnin aikana mitä sain yöllä nukuttua ja koneessa nukuin ehkä vartin.

Yöpyminen tapahtu reissulla Motel L nimisessä uudenkarheessa hotellissa, joka oli kyllä tosi nätti ja paljon kivoja yksityiskohtia.

Noi tyynyt oli maailman pehmeimmät! Olisin varastanu jos ois ollu tilaa kassissa. (No en :)) Ja just noi seinämaalaukset!

Kylppärikin oli ihastuttava ja saippuarasiakin sopi sisustukseen :)

 Illalla räjähtäneenä.

Käytävillä soi sellanen jännä linnunlaulumusiikin ja jonkun chillout trancen yhdistelmä :D Ihan kiinnostava sinällään!

Käytiin keskiviikkoiltana syömässä ihan hotellin vieressä raflassa pihvit ja hyvät oli. Tuollakin oli aivan ihanasti laitettu paikat.

Hotellin astiatkin oli liian nättejä :D Aamupala-aikaan oli taas jo hirvee nälkä ja tulihan siellä syötyä vaikka mitä, vaikka lämmintä ruokaa siellä ei ollutkaan.

Päivä meni tiukasti duunin parissa ja iltapäivällä otettiin taksi Bromman minikentälle ja kone oli tietty myöhässä niin mentiin sit afterworkviineille :D


Käytännössähän tää reissu nyt oli sama kun ois vaan hengannu pari päivää vaikka jossain Kalasatamassa tai ihan missä vaan kun ei tullut käytyä edes maisemia kattelemassa :"D Hotellia voisin suositella vaikka siitä matkaa Tukholman keskustaan jonkin verran onkin! Muistaisin kuitenkin et huoneiden hinnatkin oli kyllä sitten aika huokeet vaikka hotelli onkin uusi.

Mitä tykkäätte hotellin tyylistä?

10 kommenttia :

 1. Toi seinämaalaus on kyllä siisti. Mä voisin tykätä vaikka kotonakin tollaisesta tapetista tai taulusta seinällä. Jotenkin kaipaan vähän seinälle väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tollanen on kiva kun ei tarvii sit edes mitään tauluja! Sopis hyvin vaikka yks pikkuseinä kontrastia tuomaan :))

   Poista
 2. Kivan erilainen ja moderni! Tarvitsen tuollaisen kahvikupin :D

  VastaaPoista
 3. Katoin ton sinkkulaivan mis sä oot. Hih. Oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :D Itse oon tyytyväinen että tyyli on muuttunut tosta jonkun verran :"D

   Poista
 4. Mistä tuon jakson löytää? Meni tuolloin itseltä ohi ja olis kiva nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä tiiä, oisko jossain katsomossa tai muualla, ite en oo niin kiinnostunu asiasta :D

   Poista