perjantaina, tammikuuta 09, 2015

Loppuvuoden ja vuodenvaihteen leffat

Siis mul kävi iha hirvee fail viime kuussa ja unohdin postata marraskuun leffat! :(((

Sinällään et sillä mitää väliä oliskaan, koska marraskuussa katottujen leffojen määrä oli yllättäen pyöreet nolla. LOL

Nää elokuvat mä menin kattoon joulukuun aikana:

The Book Thief - Kirjavaras
"Kirjavaras (The Book Thief) perustuu Markus Zusakin samannimiseen menestysromaaniin. Se kertoo nuoresta ja rohkeasta Liesel-tytöstä, joka lähetetään asumaan sijaisperheeseen Saksassa vellovan toisen maailmansodan vuoksi. Tyttö oppii lukemaan perheen rohkaisemana ja heidän kotinsa portaiden alla asuvan juutalaisen Maxin tukemana. Lieselle ja Maxille sanojen ja mielikuvituksen antamasta voimasta tulee pakotie sodan varjostamassa ajassa. Tämä elämänmyönteinen ja sympaattinen elokuva on tarina selviytymisestä ja ihmisen sinnikkyydestä."

Joskus näin tästä mainoksiakin ja tää vaikutti jo sillon kiinnostavalta, mutta sit jäi kuitenkin kattomatta. Pitkällä lennolla kun ei väsyttänyt, löysin tän ohjelmistosta ja olin iha et jeeee nyt katotaan. Ja oli muuten hyvä! Tosi hyvä! Tässäkin kuvaa natsisaksasta lapsen näkökulmasta, mutta elokuva ei oo kuitenkaan lapsellinen. Jotkut kohdat itketti niin paljon että ulisin puoliääneen naama märkänä ja toivoin ettei kukaan kiinnitä huomiota xD Suosittelen kaikille! 6/5


Hobitti - Viiden Armeijan Taistelu
"Elokuvassa Hobitti - Viiden armeijan taistelu Bilbo Reppulin, Thorin Tammikilven ja kääpiöretkikunnan seikkailut päättyvät. Kun kääpiöt vapauttavat kotimaansa lohikäärme Smaugin kynsistä, he päästävät samalla tietämättään valloilleen hirveän tuhovoiman."  
Siis Taru Sormusten Herrasta -elokuvat on ollu aina tähän päivään asti yksiä mun suurimpia suosikkeja, mutta jostain syystä sitten ei ikinä tullu käytyä kattomassa sitä ekaa hobittielokuvaa ja sit tuli jo toinen ja nyt kolmaskin. Mulla oli käyttämättä muutamia kulttuuriseteleitä ja vuoden viimesinä päivinä ehdottelin poikaystävälle että voidaanko käydä kattoon tää. Ja vittu et kadutti että oli jääny ne aikasemmat kattomatta koska tääkin oli niin hyvä etten kestä. En vaan jaksa miten hyvältä nää tuntuu silmissä :D Varsinkin se Legolasin faija valkosen hirvieläimensä selässä. 5/5


Sit VAIKKA katoin nää perjantaina 2.1. niin rohkenen julkaista ne tässä kun liittyy kuitenkin niin vahvasti aiheeseen.

Hobitti - Odottamaton Matka

"Kaikkien aikojen odotetuimmaksi elokuvaksi luonnehdittu Hobitti – Odottamaton matka sijoittuu Keski-Maahan, aikaan 60 vuotta ennen J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -saagaa. Elokuvassa Bilbo Reppuli lähtee eeppiselle matkalle 13 kääpiön ja heidän johtajansa Thorin Tammikilven kanssa, tavoitteenaan vapauttaa Ereborin kääpiövaltakunta, jonka lohikäärme Smaug on kauan sitten valloittanut."


Poikaystävä ehdotti et katotaanko jotai elokuvaa nii rohkenin kysyä et oisko tää mitää :"D Jäi nimittäin vähän vaivaan. Oli hyvä 5/5


Hobitti - Smaugin Autioittama Maa
"J.R.R. Tolkienin klassikkoteokseen perustuvan elokuvatrilogian toisessa osassa Bilbo Reppulin seikkailut Gandalfin, 12 kääpiön ja heidän johtajansa Thorin Tammikilven kanssa jatkuvat seurueen selvittyä odottamattoman matkansa jännittävästä alusta. Retkikunta jatkaa taivaltaan itää kohti ja tapaa matkan varrella mm. nahanvaihtaja Beornin ja lauman jättiläismäisiä hämähäkkejä."
"Kuuuuultaaaa........ voidaanko kattoo se kakkososa heti perään? Niinku nyt?" 5/5


Niin, katoin tosiaan noi kaks aiempaa hobittileffaa putkeen yhtenä iltana (6h lol) kun jäi oikeesti vaivaan niin paljon etten ollut niitä nähnyt. Olen jäänyt paljosta paitsi mutta nyt tilanne on korjattu.

Mitä elokuvia teidän on tullut katottua viimeaikoina?

2 kommenttia :

  1. Meillä on Smaugin Autioittama Maa digiboksilla, mut en oo sitä kattonut. En tainnut hirveästi joulukuussa katella elokuvia, tänä vuonna oon kattonut pari mm. Spring breakersin katoin nyt loppuun kun edellisellä kerralla se tallennus katkes jostain syystä. Ollaan katottu myös Ted :D. Mun on pitänyt kattoo se vaikka kuinka kauan, mutta se tuli nyt cmorelta joten pistettiin tallennukseen. Digiboksilta multa löytyy myös Komisarion Palmun musta-valkoelokuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy kans pitää Hobittimaratoni! :D Ja siihen putkeen sitten Sormusten Herrat! :D Siinä vasta olisi katottavaa!

      Poista