perjantaina, tammikuuta 23, 2015

Päivän asu.

Sallamari halus tänään päivän asukuvaan ikuistaa ton seksikkään kanisterituhkakupin. Kuvia oli enemmänkin mut en tiedä mitä tapahtu, nimittäin kun siirsin ne koneelle niin osa niistä jotenki korruptoitui :S Tai siis ne avautu vaan ihan mustina, vaikka just sekunti sitten niiden tilalla oli ihania värikkäitä asukuvia, eikä niitä saanu enää millää sitte pelastettuakaan?! Buu! Korruptoituneiden tiedostojen päivä, samanlaisia oireita oli ilmoilla töissäkin.

paita /H&M
bleiseri /H&M
housut /H&M
saapikkaat /Kenkärevosta
laukkuna oli tietysti täydellisesti kenkiin sopiva iso Hamilton joka ei päässyt kuviin asti.

Nää mun yhdet erityisen lempparit talvisaappaat on alkanu veteleen ihan viimesiään, vaikka omasta mielestäni en näitä ihan hirveesti oo käyttänyt edes siihen nähden että nää on ollut mulla varmaan joku kolme vuotta. Pohjat alkaa vaan yksinkertasesti irtoomaan joka paikasta, joten parempi ehkä heittää vaan suorilta meneen lopputalvesta ja ostaa sitten kunnolliset sitten ens talvea varten. Tietysti suutarilla vois käyttää jos se vois pelastaa, mutta näiden kohdalla en taida jaksaa nähdä sitä vaivaa.

Tulin just hetki sitten kaupungilta, tuli hirvee himo päästä nopee vähä katteleen kaupoille ja täällä on hyvä kun Kamppi ja Forum on nurkan takana ja kaupat ysiin asti auki ja sitten vielä isommat ruokakaupatkin Kampissa kymppiin. Poistin pari kivaa juttua kaupoista, mutta esittelen ne vaikka huomenna :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ps. Leijo sai kunnian keksiä otsikon, ite en ois keksiny näin hyvää.

8 kommenttia :

 1. Kiva asu, ja tykkään siun tukasta ihan hulluna! Uskaltaisipa itekin joskus kokeilla jotain tuommosta vähän erilaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, aina voi värjätä mustaks jos menee pilalle XD

   Poista
 2. Liian hyvännäkösiä kuvia, niin piti koneen sensuroida! ;) Noi hiukset on niin ihanat!

  VastaaPoista
 3. Toi sun tyyli on kyl niin upea! Tuonki oon sanonu jo varmaan miljoona kertaa, mutta voisin kertoa sen vaikka päivittäin sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät! :D Ite oon vähän hukassa sen kanssa kun töissä pitäs koittaa näyttää aikuiselta mut sit vapaa-ajalla haluaisin näyttää iteltäni :D

   Poista
 4. Upea kuva. :) Harmi, että muut tuhoutuivat. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos ja joo harmi, en tiiä miten siinä kävi niin! :D

   Poista