maanantaina, helmikuuta 16, 2015

Kooste ystävänpäivästä

Pieni kooste lauantaisesta ystävänpäivästä! Mitään sen erityisempiä suunnitelmia ei lauantaille ollut, mutta oltiin varattu pöytä Kabukista, jossa meidän on pitänyt poiketa jo vaikka miten pitkään. Alunperin taidettiin kesällä miettiä että siellä ois kiva syödä, mutta sillon se oli remontissa joka jatkui vielä useemman kuukauden verran niin sit se vähän niinkuin jäi. Ystävänpäivä oli tarpeeksi hyvä tekosyy kokeilla uudelleen ja pöytä varattiin jo hyvissä ajoin :)

Totesin et tarviin ja ennenkaikkee ansaitten pullon lasin viiniä.


 Alkupalaksi nautin sashimia...

 ...misokeittoa...

 ...sekä pienen merileväsalaatin. Kaikki oli herkullisia ja tuoreita.Pääruuat syötiin puoliksi, toinen oli tollasta naudanlihaa, kaalia, siitakesieniä, bambunversoja ja lasinuudeleita valmistettuna suoraan siinä naaman edessä :P

 Toisessa ruuassa oli viipaloitua naudanlihaa, kevätsipulia yms. Riisiäkin oli tietysti. 

:D

Pääruuat oli kans aivan ihanan makusia ja tosiaan ruokaa oli ihan riittävästi. Toi toinen oli sen kokonen et ite saisin siitä riisin kanssa viikon eväät töihin :D Mutta kaikki saatiin nautittua yheltä istumalta.


Päivällisen jälkeen vyöryttiin Alepaan hakeen litran jäätelö, joka survastiin tehosekottimeen ja perään tollasta pina colada -likööriä jonka toin joltain reissulta. Tuli ihan mielettömän hyvä jälkkäripirtelöt :D Itseasiassa niin hyvät, että jouduttiin vielä iltamyöhäsellä poikkeen hakeen toinen jäätelöpaketti että saatiin tehtyä sitä lisää :D

Ostin lempparimiehelle pienen lahjankin, oikeen aikuisten miesten suihkugeelin johon syttyy valokin kun pullon avaa :D Näitä sai ainakin ihan Sokokselta, että vinkvink vaan jos jonkun pitäs keksiä jotain pientä kivaa lahjaa tai muuten piristystä jonkun kakslahkeisen arkeen :)

Päivän asuna oli tollanen valkonen eBaylöytötoppi beigen ja konjakin kaverina.

Erityisen hyvä päivä ja jos toi ravintola kiinnostaa niin se sijaitsee Lapinlahdenkadulla!

Miten teidän ystävänpäivä meni?

10 kommenttia :

 1. Ootteko palannu yhteen leijon kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamalaa kun sitä ollaan uteliaita :D

   Poista
  2. Ai oliks nää jossain vaiheessa eronnutkin. Joo anyways en ihmettele että halus takas tollasen böönan. Joo meen kaljalle.

   Poista
  3. Lol :"D Enpä tiedä haluaako :D

   Poista
 2. Itse oon tilannut kaksi pitsitoppia ebaysta ja molemmat oli aika jäätäviä ja mittasuhteet ihan pielessä ;) Mutta sä oot tehnyt löydön! Hieno toppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyl tosi kiva ja sopivan kokonen, tollanen pidemmänmallinen! Tykkään :3 Harmi että sulla ei osunu ihan nappiin!

   Poista
  2. Mahdatko löytää linkkiä tuohon toppiin enää vai onko ollut sulla jo pidemmän aikaa?:) sopii tosi hyvin noiden saappaiden kanssa!

   Poista
  3. Se on ostettu jo pitkälti viimevuoden puolella ja en enää löydä sitä tuolta mun ostohistoriasta :( Varmaan jollain lace top tms löydetty voisin kuvitella :D Mun hakusanat siellä ei oo kovinkaan erikoisia :D

   Poista
 3. Mulla on ollu aika pitkään samainen Pina Colada hyllyssä. Nyt tiiän miten nauttia se! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan täydellistä oikeesti :D Joko blenderillä tai sauvasekottimella sylttyyn vaan niin vähä tulee hyväääää :"3

   Poista