torstaina, helmikuuta 26, 2015

Pullasorsia

Eilisen päivän mukavan keväinen ilma auringonpaisteineen houkutteli pitkästä aikaa oikein ulkoileen. Päätettiin sit lähtee syöttään sorsille leipää Tokoinrantaan.
Nälkä meinas vähän vaivata pitkän päivän jälkeen ja poikettiin ensin sushibuffettiin syömään ja siitä pikanen kaupassakäynti ja sit kun päästiin pihalle, olikin siellä jo yhtäkkiä ihan pimeetä :D Kiva :DMaisemat oli kuitenkin upeat.Sorsia oli paljon ja halpa vaalee leipä näky kelpaavan paremmin kun hyvin. Joutseniakin oli kaksi mutta ne ei uskaltanut tulla lähelle.

Sorsastuksen jälkeen hain pullon punaviiniä Ympyrätalon Alkosta ja illalla nautiskelin sitä lasillisen hyvien juustojen kaverina.

En varsinaisesti odota mitään kevättä tai kesää tänä vuonna, mutta päivien piteneminen ja valon lisääntyminen kyllä oikeesti tekee tosi hyvää. 

Mitäs teidän viikkoon kuuluu? Onko tullut ulkoiltua?2 kommenttia :

  1. Upeita kuvia :). En oo oikein pitkään aikaan kuvaillut mitään, aina on huono sää kun tekee mieli kuvailla. Onneksi päivät alkaa pidentyä ja on pidempään valoisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja toi pitää paikkansa et aina sillon ku haluttais kaivaa kameraa esille niin keli on ihan huono, pilvinen tai pimee tai muuten vaa :/ Onneks päivät pitenee pikkuhiljaa!

      Poista