tiistaina, helmikuuta 03, 2015

Sunnuntain ostokset

Sunnuntain pikaisella shoppailukierroksella kävin poistamassa Sokoksen hajuvesiostastolta Dieselin Loverdose -lahjapakkauksen ihan omaan käyttöön, koska nää oli siellä puoleen hintaan. Hinnaksi tälle jäi siis 19,90 e eli aika halpa!

Cubukselta löysin nää liilat bikinit, aletuotteita myöskin. Näitä kattelin jo viime keväänä, mutta en sillon viittiny ostaa kun en ollu varma pidänkö tosta väristä. Jäi vähän harmittaan sitten myöhemmin kun näin vissiin Instagramissa nää jollain ja nyt kun nää oli otettu sinne esille alerekkiin taas niin pakkohan ne oli ostaa. Yläosa maksoi 5,90 e ja alaosa 3,90 e. Alaosa on kokoo 40 kun pienempiä ei enää ollu, että saa nähdä miten pysyy päällä :"D

Nappasin myös H&M:ltä mukaan kosteuttavan kookoskasvonaamion ja lätkäsin sen tietysti heti illalla meidän naamoihin. Ostelin joskus aikoinaan näitä naamioita ajoittain mut kun mul on kotona nykyään niin monta naamiotuubia niin oon yrittäny käyttää niitä pois. Käytän oikeesti naamioita ihan liian harvoin. Tää tuoksu hyvälle ja ihasteltiin kyllä että tulipa ihanan pehmee iho tän jälkeen. Maksoi euron ja voin suositella tätä, näin talvella varmasti tekee hyvää kelle tahansa :)

Mitäs pidätte ostoksista?

4 kommenttia :

  1. Oon joskus laivalla ihastellut tuota Loverdose -tuoksua. Ainakaan omasta mielestä se ei oo liian voimakas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei oo mikään liian voimakas, vaikka tavallaan onkin :D Hankala selittää :D Mutta just hyvä ainakin iltakäyttöön :))

      Poista