keskiviikkona, helmikuuta 18, 2015

Swiss Lashes -ripsiseerumi

Oon ehkä maailmankaikkeuden ainoo nainen, joka ei oo lähteny mukaan ees testimielessä tähän ripsipidennysrumbaan. En siksi, että omat ripset ois jollain tavalla niin hyvät, ei todellakaan.Syitä tähän on moniakin: en osais olla niiden kanssa, koska tykkään että naama täytyy saada pestä kunnolla saippualla silmiä myöten ja hinkata kunnolla pyyhkeellä kuivaksi, pelkäisin et jäisin niihin koukkuun enkä vois ikinä enää elää niitä ilman ja myöskään en halua laittaa sellasiin useita kymppejä kuussa.
Mun omat ripset on ripsarin kanssa "ihan ok", mutta ilman ne on hennot, lyhyehköt ja täysin värittömät. Irtoripsiä tykkään senkin edestä käyttää juhliessa ja muuten vähän spesiaalimpina päivinä kun aikaa laittautumiselle löytyy.
Sain tässä justiinsa testiin Swiss Clinicin Swiss Lashes -ripsiseerumin, joka lupailee 3-6 viikossa pidemmät, täyteläisemmät ja vahvemmat ripset ja hoitaa myös ripsipidennyksien vahingoittamia ripsiä.
 
 
Oon nyt ehtinyt käyttää seerumia vajaan viikon verran aamuin illoin sitä sutimalla eyelinerin tapaan ripsien rajalle.
Otin ennen käytön alottamista kuvat lähtökohdista teille todisteeks ja jatkan testailua kaikessa rauhassa nyt muutaman viikon verran ja tuun sit myöhemmin raportoimaan teille tuloksista!
Alekoodilla LashesFI saatte kyseisen tuotteen 79 €:lla normaalin 129 € sijaan, kyseinen tuote löytyy TÄÄLTÄ.

Onko teillä kokemusta tästä tuotteesta? Entä herääkö muuta keskustelua ripsipidennyksistä ja niihin liittyvistä seikoista?

2 kommenttia :

  1. Mä taas en haluis kasvattaa mun ripsiä yhtää. Itseasiassa voisin leikata ne helvettiin :DDDDDDDDD Ne on tiellä, ku laitan noita tupsuja :D

    VastaaPoista