perjantaina, helmikuuta 06, 2015

Tammikuun leffat

Otsikon mukaisesti jatketaan perinnettä tänäkin vuonna! Muistaakseni vuosi sitten alotin näitä listaamaan ja mun mielestä tätä on ollut kiva tehdä. Ei ainakaan liian raskasta kun hirveesti ei tuu mitään katottua :D Tällästä tällä kertaa!


City of God
"City of God on sensaatiomainen, mieleenpainautuva rikoseepos Brasiliasta. Ohjaaja Fernando Meirelles vie katsojan elämänmakuiselle, useamman vuosikymmenen mittaiselle matkalle Rio de Janeiron pahamaineisimpaan slummiin, Jumalan kaupunkiin, paikkaan johon poliisikin uskaltautuu vain harvoin. Sen asukkaille rikos on ainoa vaihtoehto köyhyydelle ja puutteelle. Elämää sykkivän tarinan päähenkilö Rocket on nuori poika, joka elää jengin valtataistelujen ja väkivaltaisten välienselvittelyjen keskellä. Hän elättää toivoa päästä kameransa avulla slummista pois, kunnialliseen työhön ja parempaan elämään."
Siitä ei oo kauaakaan kun katoin tän leffan ekaa kertaa ja oon arvostellut sen TÄÄLLÄ. Nyt piti kattoo uudestaan ihan siks kun oli vaan niin sairaan hyvä.


Unohdetut - The Forgotten
"Muistojensa riivaama Telly alkaa metsästää totuutta, ja vähitellen hänet ympäröi pimeä ja pelottava yliluonnollinen salaliitto."
Koti-ilta ja avasin telkkarin jonkun leffan toivossa. Tää kuulu illan ohjelmistoon ja juoni VAIKUTTI kiinnostavalta. Alku oli lupaava mutta HUOM, SPOILER! yhtäkkiä siihen sotketaan jotku vitun ufot ja fbi ja salaiittoteoriat jnejne WTF, tuli aika hyväkskäytetty olo :D Katoin vaa sillai et mitä vittua ette oo tosissanne ja käänsin kanavaa. Aiheesta olis saanut tehtyä vaikka miten hyvän elokuvan mut sit se raiskattiin tollasella. Moido! 0/5


Gone Girl
"Nick Dunne (Ben Affleck) ilmoittaa viidentenä hääpäivänään kauniin vaimonsa Amyn (Rosamund Pike) kadonneen. Poliisin ja jatkuvasti kasvavan mediahuomion puristuksissa Nickin rakentama kuva auvoisesta avioliitosta alkaa rakoilla. Pian hänen lukuisat valheensa ja outo käytöksensä saavat kaikki kysymään saman synkän kysymyksen: tappoiko Nick Dunne vaimonsa?"
Ois pitänyt kirjottaa heti muistiin fiilikset ton leffan jälkeen, koska nyt tuntuu etten pysty kirjottaan mitään rakentavaa mielipidettä tosta. Tosi hyvä ja mielenkiintonen, 4/5.


Lisäks oon kyttäilly ehkä 90 luvun timanttisinta piirrettyä, Prätkähiiriä kymmenien jaksojen verran. En vaan kestä miten paras sarja. Kattelin tätä ennen joka aamu ennen töihinmenoo mut se jäi sit kun aloin nukkuun viikollakin öitä toisen ihmisen kanssa enkä kehdannut sitte sille oikein sanoo et niinku pitäs kattoo Prätkähiiriä, muuten ei lähe päivä käyntiin. Prätkähiiret Marsista on paras ja kaikki varmaan tietää sarjan.

Mitä leffoja te ootte kattonut viimeaikoina?

2 kommenttia :

  1. En oo nyt tainnut kovinkaan paljon leffoja katsella, digiboksilla ois kyllä monta oottamassa. Taisin viimeleffapostauksessa mainita, että olin katsonut Tedin. Bling Ringin katsoin kans viime kuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sen sanoitkin katsonees :) Tosta toisesta en oo koskaan kuullutkaan!

      Poista