keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2015

Helmikuun eBaysaalis

Viimeks kun esittelin niitä eBay löytöjä niin sehän oli kyllä helmikuun puolella ja ne rojutkin kaikki oli siinä parin päivän sisään tulleita - eli helmikuulta. Postaus herätti keskustelua ja sai sen verran positiivista palautetta, että päätin nyt alkaa nääkin tekeen jatkossa tälläin takautuvasti esitellen kaikki kerralla, koska paketteja tippuu sen verran ripotellen tuolta postiluukusta, että tuntuis hassulta esitellä tyyliin joka toinen päivä jotku uudet korvikset tai uus meikkisivellin tms :D Vai haluaisitteko mielummin niin jopa? :D Koska ei mua haittais periaatteessa silleenkään tehdä et postaisin niistä aina hetimiten ja vaikka esittelisin miten niitä oon käyttäny tai tulisin käyttään ja linkin siihen tuotteeseen kun se on vielä helposti löydettävissä tmstms? :D No mut kuitenkin, keräsin nyt tähän postaukseen yhteenvedon tosta lopusta viime kuun aikana tulleesta krääsästä :)


Kullanvärinen nilkkarengas, kulta-valkoinen rannerengas, pari huulikiiltoa, nappikorvikset, mustapäärauta… Kaikki nää taisi maksaa sen noin 70 senttiä kappale. Tuskin ainakaan juur yhtään enempää.

Toinen pari korviksia lahjaksi Sallamarille, 8gb class 6 muistikortti, rannerengas ja mielialasormus (LOLxD) Muut ei kai taas maksanut mitään, paitsi muistikortti melkein 3€ omg... Mutta siis tosiaan, tälläsiäkin sieltä näköjään saa erittäin halvalla :D

Ruskea hattu joka nyt ei pääse sitten tietenkään oikeuksiinsa, sekä hieno kaulakoru jonka kylläkin luulin olevan vähän isompi.

Aivan ihania löytöjä, oon niin tyytyväinen! Haluan todellakin tietää mitä te muut ootte löytäny!

Mitäs kaikkee te ootte eBayshoppaillu viimeaikoina? 
Entä mielipiteitä tosta ostosten esittelystä?

14 kommenttia :

 1. Kiitos lahjasta.
  Mä esittelen ne sitten ko mä saan ne tuunattua valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ei midist :"3 Haluan nähdä heti millaset niistä sit tuli!!!

   Poista
 2. Onko nuissa kauheita toimituskuluja? Kun itse oon monesti ripsiä ajatellut tilata mutta en oo uskaltanut kun oon toimituskuluja miettinyt... Entä miten tulliin jäämisen voi estää? Vai voiko ollenkaan :DD
  Kivoja tavaroita oot kuitenkin tilaillut! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis usein toimituskuluja ei oo, mut jossain saattaa kyllä olla, sellasia tosin en oo kai montaakaan kertaa ostanut missä olis :D Kyl ne mainitaan siellä :D Mut siis joku koru 60 senttiä niin ei välttämättä ees mitää postareita :D Ja toi tullijuttu niin se raja on kai joku reilu 20e minkä alle ei mitää tullimaksuja tuu (en muista ulkoo kun en tilaa ikinä mitää "kallista" xD) vaikka tilaiskin mistä tahansa päin maailmaa :D Joskus ostin jotain mikä makso vajaa 200e ja tuli jenkeistä niin tulliinhan se jäi ja sit vaa maksettiin vähä lisää tullille :D mut se taitaa olla mulla toistaseks ainoo kerta :)

   Poista
  2. on tullut ostettu Ebaystä jos mitä (autosta burberryyn :D), ainoa mistä ikinä olen maksanut tullimaksut on mun long board.
   Kun valitsee free postage täbin vasemman laidan valikosta, tulee kaikki sellaiset toimittajat jotka eivät peri postikuluja - sillä tavalla voi pelata varman päälle noiden postikulujen suhteen. Aasiassa toimivat myyjät yleensä kirjaavat lähetyksen päälle "sample" ja arvoksi noin kymmenen taalaa :)

   Poista
  3. Autosta............. wtf :D

   Kiitos kun jaoit oman kokemuksen tähän, tästä on varmasti rohkaisua monelle! :3

   Poista
 3. Toi ruskee/beige huulikiilto niiiin mun lempparia!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään siitä ihan vitusti :D Tulee hienot kun laittaa sitä ja sit vaaleempaa nudee sillee "keskiosaan" :D

   Poista
 4. Voisitko jatkossa laittaa myös näihin Ebay-postauksiin tuotteiden kohdalle linkit, että halukkaat pääsevät suoraan tilaamaan tuotteen ilman etsimistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksa ettii niitä sieltä jälkikäteen kun oon piilottanu ne saapuneet joista ei oo tarvinnu valittaa ja sit ne on siellä kaikki ihan sekasessa järjestyksessä kun tilaa niin paljon :D Voisin ehkä alkaa sillai postaileen kuitenkin useemmin ja sitte ettiä ne linkit kun löytyy ehkä helpommin tai jotain, kattoo ny :D

   Poista
 5. Hei linkkejä kehiin! Mullakin taas lähteny käsistä tuo, pitää linkata vähä myöhemmin synninpäästöksi xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyy koittaa ettii niitä jatkossa mut ei ne mitää monimutkasia oo ne hakusanat mitä oon käyttäny :D jotai lip gloss, mood ring, brown hat, belt bangle jne :D:D Mietin vaa eka millanen ois kiva ja koitan kuvailla sitä hakusanoilla ja kaivella :D

   Poista
 6. Kivoja ostoksia ja minusta ihan ok kerätä useampi tuote ja sitten postailla niistä =)

  VastaaPoista