tiistaina, maaliskuuta 24, 2015

Helpoin Ombre lips -tutorial ikinä


En tiedä onko tälläselle huulimeikille mitään omaa suomenkielistä termiä, mutta ainakin tähän "ombre lips" -termiin oon törmäillyt jossakin. Jos joku tietää paremman niin saa vinkata! :)Tässä siihen maailman yksinkertasin tutoriaali.

Paras tuote tähän on sellanen rasvanen ihomaali, jota myydään vaikka Punanaamiossa pienessä purkissa johonkin 5-10 e hintaan. Ite käytin vesiliukoista valkoista kakkumaista väriä, jota sekotin ihan tavallisen huulirasvan kanssa, koska muuta ei ollut nyt kotona tarjolla :D 

Ok.

1. Meikkaa huulet tavalliseen tapaan. Voit käyttää mitä tahansa huulipunaa, huulilakkaa, -maalia - rajauksella tai ilman.

Oon niin pahoillani, että ite jaksoin vaan sutasta tota punasta väriä ilman mitään rajausta ja se meni tietty päin ties mitä, eikä mun huulet oo ihan parhaat mahdolliset muutenkaan kun ne on niin epäsymmetriset. Niin ja että jotku kuvat on eri kokoisia. En jaksanu enää fiksata niitä.

2. Hinkkaa sormella sitä valkosta väriä. Ei tarvi paljoo.

 3. Taputtele (älä hinkkaa, taputtele!) sitä alahuulelle.

4. Näin. Näin leveelle alueelle suunnilleen.

5. Maiskuttele huulia yhteen.

6. Nyt ne on tälläset, eli toistetaan sama juttu.

7. Nyt laitetaan vaan vähän pienemmälle alueelle valkosta.

8. Ja taas tehdään näin.

9. Valmis!


Vinkkejä:
- Toimii kaikkien huulipunien ja värien kanssa.
- Voit tietysi käyttää tuon maalin sijasta sitten vaikka vaaleampaa huulipunaa jos tuota maalia ei oo saatavilla.
- Voit kokeilla myös tehdä ite valkosta huulipunaa sekottamalla keskenään pienen määrän vaseliinia/huulikiiltoo/huulirasvaa ja valkosta luomiväriä.

Mun mielestä tälläset huulet on herkulliset!

Mitäs te tykkäätte?

4 kommenttia :