sunnuntaina, maaliskuuta 08, 2015

I Stockholm igen.

Olihan siitä jo vajaa kaks viikkoo kun viimeks tuli siellä Ruotsissa vierailtua ja viime viikon perjantaina sain kuulla että taas olis syytä sinne lähtee pariks päivää työasioissa :) Siellä meni sitten keskiviikko ja torstai.

Yöpyminen tapahtui taasen Motel L:ssä ja kuviakin otin muutaman sieltä taas kun sisustus siellä vaan on niin veikee :3


Jaksoin ostaa sitä laivareissua ennen uuden pienen matkalaukunkin vihdoin ja viimein. Sekin sopii sisustukseen.

Lounastettiin torstaina aivan ihastuttavassa mestassa ja sen nimi oli muistaakseni Finefood Kärlek och Mat :D Sisustus oli jotenkin niin herkullinen tuollakin.
Suloiset mintunvihreet metallituolit ja kivan näkösiä tuotteita hyllyillä ihan myynnissä.

Nautin kana-pekoni-caesarsalaatin, joka oli erinomainen.

Kaupungilla kiertelyyn tai muuhun ilonpitoon ei aikaa riittänyt, mutta aivan upeen keväisestä kelistä saatiin kyllä nauttia. Vähän harmitti torstai-iltana tulla takasin ja varsinkin perjantaina masenti kun vettä tuli taas taivaan täydeltä. Tääkin postaus on ajotettu ja ite toivottavasti saan nauttia tän julkasuhetkellä vähän paremman tyyppisistä keleistä :"3

Missäs vaiheessa kevät(talvi) teidän tämänhetkisessä sijainnissa menee?

4 kommenttia :

 1. Kyllä mä asun sen verran pohjoisessa, että täällä on vielä ihan talvi. Tai siis, lumi maassa, vaikka lämpötilat kohoavatkin usein plussalle päivällä. Mutta sitten aina illalla/yöllä tulee joku räntälumikuuro, joka saa taas maan valkoiseksi. Päivällä sitten kaikki tit ovat ihan jäisiä tai lumisohjoisia vesilammikoita lämpötilasta riippuen... Tää on must aikävä välivaihe kun pitäis käyttää pelkkiä kumppareita ja semmoinen loskakeli nyt tuskin on kestaan kauheen mieltä ylentävää. Et pakkastais kunnolla tai oikeesti sit sulais pois tuo lumi. Mut se ei selekästi osaa päättää. Toisaalta oon kuullut, että Helsingisäs on jo putsattu kadut hiukoista ja Tampereellakin kuulemma on ihan jo kevät pitkällä, eikä lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä täällä noita teitä on siivoiltu jo, mutta ite en usko että vielä mikään kevät tulee, kyllä se takatalvi sieltä iskee niinkun aina :D Tänään on kans nyt päivällä ollut jo aika lämmin, mutta yöllä on sit kylmä taas :)

   Poista
 2. Mitä teet työksesi? :)

  VastaaPoista