keskiviikkona, maaliskuuta 25, 2015

Ostohyvityksen Kerro Kaverille -kampanja

Tulin vinkkaamaan teille Ostohyvitys.fi -sivuston Kerro Kaverille -kamppiksesta, joka pyörii parhaillaan! Ostohyvitys siis palkitsee nyt käyttäjiään, jotka kutsuvat kavereitaan mukaan.

Tällä hetkellä Ostohyvityksen käyttäjät saavat 5 € jokaisesta kutsumastaan kaverista, joka kerää vähintään 15 € bonusta ostohyvitystililleen. Kaverin voi kutsua palvelun käyttäjäksi lähettämällä hänelle suosittelulinkin, joka löytyy sivustolta "Oma sivu" -osiosta "kerro kaverille" -välilehdeltä. Kutsulinkin voi myös jakaa Kerro kaverille -sivun kautta suoraan Facebookkiin. Samalta sivulta näkee myös kuinka moni kaveri on liittynyt palveluun kutsulinkin kautta, sekä kuinka moni heistä on kerännyt bonuksia ja ylittänyt tilitysrajan. 

Tämän lisäksi Ostohyvitys arpoo 3 S-ryhmän lahjakorttia kaikkien maaliskuun loppuun mennessä kaverinsa kutsuneiden käyttäjien kesken ja myös jokainen kutsulinkin kautta liittynyt on mukana kolmen S-ryhmän lahjakortin arvonnassa. Eli yhteensä arvotaan siis 6 lahjakorttia! 


HUOMHUOMHUOM!
Lisäksi teille A LITTLE BIT DRAMATICin lukijoille jotka ette ole vielä liittyneet Ostohyvitykseen, tarjoaa Ostohyvitys 10 €:n S-ryhmän lahjakortin kun teette ensimmäisen ostoksen palvelun kautta!
Tajous löytyy TÄÄLTÄ!

Ja koska Ostohyvitys ei välttämättä oo kaikille vielä tuttu palvelu niin kertaus on opintojen äiti: Ostohyvitys on siis täysin ilmainen palvelu, jonka kautta voi kerätä bonusta verkko-ostoksista, eli nettikaupoissa shoppaillessa saa puhdasta rahaa takasin tililleen!


Bonusta saa tällä hetkellä yli 600 verkkokaupasta, joiden joukossa on mm. Nelly.com, Yves Rocher, Zalando, Fitnesstukku, Brandos, Asos, Rapunzel of Sweden ja Bubbleroom ja bonusta saa myös esim lentolipuista ja hotelleista.

Näin yksinkertaista se on:

1. Liity palveluun ja etsi kiinnostavat tarjoukset.
2. Siirry nettikaupan sivuille Ostohyvitys.fi:n kautta, jotta ostohyvitystä voidaan maksaa!
3. Voit pyytää bonusten siirtämistä pankkitilillesi, kun olet kerännyt tilitysrajan ylittävän määrän tilityskelpoista bonusta. Tilitysraja on 15 euroa.

Esimerkiksi 250,00 € tilauksesta Zalandolle saa hyvitystä 10 €.

Onko teille Ostohyvitys tuttu?

2 kommenttia :

  1. Liityin joskus aikoinaan,mut enpä oo tainnu käyttää kertaakaan vielä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käyttää jos jostain jotain tilailee! :)

      Poista