keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2015

IPK:t

Maanantaina kun oltiin tulossa lounaalta, pisti silmiin Mikonkadulla uuden kahvilan edessä tarjous "Latte 2 e" ja jouduttiin tietty hakeen sielt ipk:t eli iltapäiväkahvit. Melkein sanoisin että en oikeesti juo kahvia, mutta nykyään sitä tulee vähintään pari mukia viikossa ryystettyä. Pannukahvia en voisi juoda ikinä paitsi juhlissa säälistä kun väkisin kaadetaan lupia kyselemättä.

Kalenteris tyhjää.

Roasberg on mestan nimi ja siell on kuumien ja kylmien juomien lisäks mm. salaatteja, leipiä jne jne. Latte ainakin oli hyvä ja kuulin huhua työkaverilta, että joku mozzarellaciabatta oli myös erinomainen.


Juomia odotellessa räpsin pari kuvaa raikkaasta ja hauskasta sisustuksesta ja värväsin kaverin ottaan asukuvia :D
paita /H&M
takki /Cubus
housut /H&M
kaulahuivi /Marja Kurki
laukku /Michael Kors
kengät /Converse

Kengät ostin vissiin viikonloppuna kun mun on jo pitkään pitäny hankkia uudet mustat lenkkarit ja ohikulkumatkalla huomasin Intersportin ikkunasta noiden olevan tarjouksessa. Melkein meinasin kyllä ottaa mielummin siniset mut jouduin sit muistutteleen itelleni et ainoostaan mustat saan ostaa koska niille on oikeesti tarve :,3

Jouduin myös alistuun himoilleni ja ostin Kicksistä Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade -kulmakarvavärin. Olen ihastunut tähän!

Oon pitänyt täällä vähän hiljasempaa postaustahtia nyt hetken aikaa, mutta eipä anneta sen häiritä! :D Kertokaa te vaikka mulle et mitä teidän viikkoon kuuluu! :)

2 kommenttia :

 1. Mä itse juon kahvia välillä paljonkin ja joskus huomaan, etten oo viikkoihin juurikaan kahvia juonut. Kesällä huomaan, että jätän kahvin vaistomaisesti pois, varsinkin jos on ihan törkeän kuuma.

  Itse juon kahvin maidolla ja joskus laitan makeutusainetta, sokeria ei tuu kuitenkaan käytettyä.

  Nokipannukahvit on ihan parhautta, käytiin yhden porukan kanssa viime vuonna nokipannukahveilla ja se oli vaan niin paljon parempaa kuin kahvinkeittimellä tehty plörö.

  Meillä on pari kahvikonetta ja tulee tehtyä niillä toisinaan tehtyä kahvia, mutta esimerkiksi kahviloissa tulee käytyä tosi harvoin kuin ei täällä oikeastaan ole. Ainakaan mitään kovin viihtyisää paikkaa. Tykkäisin kyllä muuten käydä kahviloissa enemmän.

  Kahvilassa latte on ainakin lemppari, mutta yleensä tulee otettua se tavallinen kahvi. Jääkahvit on kans hyviä, mutta pari vuotta sitten kesällä huomasin ettei täällä tehdä edes niitä kahviloissa. Olisi ihana ollut juoda viileää kahvia :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miks mulla on jäänyt vastaamatta tähän! Mä pidän myös kylmistä kahvijuomista, niitä tulee välillä ostettua kaupasta, esim frezzamoccaa tai niitä starbucks -juomia! Mullakin oli kahvikone sellanen nescafen mutta annoin pois kun ei tullu käytettyä eikä oikein ollu enää tilaa sille!

   Poista