tiistaina, huhtikuuta 21, 2015

Mitä löytyy käsilaukustani?

Käänsin yks päivä mun käsilaukun ympäri kun etin sieltä jotain tiettyä juttua ja koin sen vähän hankalaksi :D Sieltä löyty sen laatusta kamaa että totesin et täst täytyy kyllä tehdä ihan oma postaus: perinteinen käsilaukun sisältö -postaus :D Muiden laukuista kun tuntuu aina löytyvän kliinisesti vaan just ne tärkeimmät jutut niin mulla on näköjään päinvastoin.
 
Että tätäkö kaikkee tosiaan tarvii kuljettaa mukana ihan normipäivänä.

Tarkastellaan lähemmin!

Kamera ja sen laturi (wtf?). Laitehan on Canon EOS M.

iPhone 5S, laturi, Tigerin pinkit hätävarakuulokkeet ja puhelimen omien kuulokkeiden kotelo (jota en oo käyttänyt ikinä).

Gramman Panadoleja, Ibumaxia ja vähän irtokarkkeja joita ei tuu näköjään ikinä syöytyä.

Sähkölasku(?!), kalenteri ja matkakortti.

Blehat, lompakko, röllöt, sytkä ja naisten nuuskaa (jota en todellakaan käytä, ostin vaan kun oli niin kaunis rasia :D miespuoliset duunikaverit noita välillä pummii, itse en oo tuolta ottanut yhtäkään)

Urheilurintsikat (koska muut treenikamppeet oli työpaikalla) ja nahkahanskat koska ulkona voi olla vielä kylmä.

Koruja. Guessin kello on ollut mulla melkein 4 vuotta, enkä ehtinyt paljon käyttää sitä kun se hajos ja on siitä asti pitänyt viedä korjattavaksi :"D Siitä on tullut niin oleellinen osa käsilaukun sisältöö, ettei sitä voi enää muistaa edes. Ruusukullanvärisen kellon shoppailin eBaysta ja se on liian iso, laitoin sen samaan rasiaan että sen vois pienennyttää samalla (mikäli operaatio on kohtuullisen hintainen). Sitten on pari ehjää korua ja hajonnut rannerengas :D

Joku vaalimainos, läjä kuitteja ja junaliput kun kävin nopeesti yks ilta viime viikolla Tampereella kääntymässä.

Meikkejä jne. Huulipunaa, kynsilakkaa, huulirasvaa, käsirasvaa, kynä ja purkkaa.

Roskiakin oli vähän, YLLÄTTÄVÄN vähän.

Mitäs löytyy teidän käsilaukusta?
 

10 kommenttia :

 1. Mä en yleensä kuljeta juurikaan mitään mukana, mun käsilaukku ei kylläkään ole edes kovin iso. Lähinnä puhelin, avaimet ja lompakko kulkee mukana, kameraa on tullut kuljetettua myös jonkun verran mukana. Keväällä ja kesällä tulee kuljetettua myös aurinkolaseja. Laukun pohjalta löytyy välillä kolikoita ja ostoskuitteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kiva kun itekkin pystyis siihen ettei ois hirveesti tavaraa mukana :) Pitäs ehkä alkaa käyttään vaan pienempää laukkua just aina niin vähä pysyis hallinnassa toi tavaramäärä 8)

   Poista
 2. Mulla on yleensä mukana avaimet, puhelin ja lompakko. Lisäksi mukana kulkee juomista, kuulokkeet, purkka, särkylääkkeitä, siteitä, nenäliina/käsipaperia, matkaharja pienellä peilillä. Töihin mennessä mukana saattaa olla varavaatteita ja meikkejä. Kouluun mennessä mukana on muistiinpanovälineet ja läppäri. Matkakortti kulkee mukana silloin kun sitä tarvitsee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan järjestelmällistä, itellä on päivästä toiseen kaikki messissä tarvi tai ei :D Onneks läppäriä ei tarvi sentään kuljettaa paitti joskus työasioissa ja sillon se kulkee omassa laukussaan josta sieltäkin kyllä löytyy vaikka mitä turhaa :D

   Poista
 3. Mulla on kaikkee ehkä vähän liikaakin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin on kaikki tarpeellinen sitten messis :P

   Poista
 4. Pakko kysyä. mistä toi laturin johto-osa on?:D Näyttää just semmoselta mikä ei hirmu helposti sotkeentuis/katkeis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain laturin osana jotakin lahjaa kaverilta, enkä tiiä mistä se on sen hommannut, mutta voin kertoo että menee sekin solmuun :D Katkennut ei kuitenkaan oo tai muuten kärsinyt :P

   Poista
 5. multa ei ainakaan ikinä löydy karkkia, koska syön ne aina heti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Mulla pyöri just pari viikkoo joku suklaapatukka siellä ja nyt se on lojunut eteisen nurkassa kuukauden kun en jaksa nostaa sitä sieltä eikä se imuriinkaan oo menny :D:D:D:D:D:D laiskuuden huippu

   Poista