maanantaina, toukokuuta 25, 2015

Asuinspistä kesän juhliin

Ite en oo saanut tälle kesälle kutsua mihinkään juhliin - häihin, valmistujaisiin, rippijuhliin tms, mutta halusin silti tehä muutaman asuinspiraatiokollaasin mitä voisin tänä kesänä moisiin tilaisuuksiin vetää päälleni. Ehkäpä teistä joku teistä kriiseilee vielä jonkun juhla-asun kanssa ja saa kenties näistä jotain inspistä :) Kaikki nää on Nellyn sivuilta kerätty.


Vaaleanpunainen pliseerattu sifonkimekko avoinaisella selkämyksellä jää varmasti käyttöön vielä juhlien jälkeenkin. Juhliin ei isoa laukkua tarvi, pieni, musta, yksinkertainen DKNY:n laukku riittää hyvin ja jalkaan mustat sandaalit, joissa nilkan ympärille solmittavat sifonkinauhat. Kukkaseppeleet on nyt trendissä ja niitä kannattaakin hyödyntää, koska ne on ihanan kesäisiä. Pääkoristeita käytetään mun mielestä ihan liian vähän. Koristeeksi seppeleen kanssa riittää musta-kultainen rannerengas.


Oon nyt viimeaikoina kuolannu hirveesti vaaleenkeltasia mekkoja ja vaikka se ei ihan mun väri ookkaan niin juhliin koittaisin etsiä jotain sen sävyistä. Esimerkiksi tämä maksimekko pitsiyläosalla olis aika ihana. Kainaloon kullanhohtoinen kirjekuorilaukku ja jalkaan saman henkiset kimaltavat sandaalit, joissa saa olla vähän korkoakin tuomassa ryhtiä olemukseen. Korviin riippuvat korvakorut ja ranteeseen pari kullanväristä rengasta.

Musta jumpsuit on hauska ja monikäyttöinen, tässä mallissa on hieno, avonainen leikkaus selkäpuolella. Pikkulaukku kultaketjuhihnalla olalle, jalkaan näyttävät korot ja kaulaan pitkä kaulakoru, sekä ranteeseen kultaista ketjua.Onko teillä edessä juhlia kesällä? Omia tai muiden? 

Onko jo tiedossa mitä meinaat laittaa päälle? :)

4 kommenttia :

 1. Mä oon menossa yksiin häihin tänä kesänä, muttei oo sinne vielä vaatteita. Tilasin just H&M:ltä muutamia vaatteita, mutta ne on enemmän kesävaatteita. Tilasin myös tunikan mikä voisi sopia häihin, paitsi jos on kauhean lämmin.

  Noista kollaaseista mun lempparit on eka ja kolmas. Kakkosen mekko on muuten kiva, mutta tykkäisin jos se ois kokonaan samaa kangasta ja saman värinen kuin alaosa. Pinkki mekko on tosi ihana. Vaikka tykkäisin myös kokonaan pinkistä, niin kyllä tuo musta tuo siihen jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä ihanaa, häät on niin kivoja juhlia! Harmi kun kukaan tuttu ei mee nyt naimisiin niin ei oo tippunut kutsua :P

   Joo toi musta kaistale vaaleenpunasessa mekossa tuo siihen kivaa särmää ja siihen vois periaatteessa jonkun vyön lyödä tilalle jos tykkää :) Mä ihastuin tohon keltaseen!

   Poista
 2. keltanen mekko on upea!

  VastaaPoista