perjantaina, toukokuuta 08, 2015

Filerimos, Rodos, Kreikka

Joku nähtävyys ihan siinä Ixian lähellä oli Filerimos vuori, jossa on vanha luostari ja jotain jännää. Sinnekkin ajeltiin sitten, mutta kävellenkään matka ei kovin pitkä olis ollut.

Läjä riikinkukkoja otti meidät vastaan vihasesti naukuen.


Mun sisänen arkeologi heräili taas kun pääsin kuvaileen kivii.
Riikinkukkoja tuolla oli tosi paljon.

Näköalat oli vuorelta upeat ja tuolla vastarannalla häämöttää Turkki. Marmarikseen pääsee Rodokselta alle tunnissa laivalla jos haluaa käydä, mutta ite en oo kuullu et kellekkään ois niiltä reissuilta jääny positiivista fiilistä :D

Puiden latvojen yläpuolelle häämöttävälle ristille piti kans päästä.
Matkalla nähtiin hieno show kun riikinkukoilla oli vissiin joku taistelu syttymässä. Niitä oli tossa 5 kappaletta kaikilla häntä levitettynä isoks viuhkaks ja meteli mikä niistä lähti oli jäätävä.
Ristille vievällä kujalla oli tollasina hienoina systeemeinä kuvitettu Jeesuksen kärsimystie.
Tuolta ylhäältä sit kyttäiltiin maisemia vielä lisää.
Ristin juurella oli pieni kirkontyyppinen.


Ihan hieno nähtävyys, sinne luostarinraunioille tais olla 3e pääsymaksu mut muuten tuolla alueella saatto hillua ihan vapaasti.

Onko joku teistä käyny tuolla?

4 kommenttia :

 1. Plaah blogistasi on tullut jotenkin todella tylsä :( ennen tulin mielelläni lukeen ja joka päivä katsomaan onko tullut uusia postauksia, sitten jätin tylsät tekstit lukematta ja nyt olen noin kerran viikossa käynyt katsomaan onko mitään kiinnostavaa mutta ei :/ oletko huomannut onko lukijat vähentynyt vai tuntuuko vain minusta tältä..? Ja joo, ennen kuin sanot "ettei tarvi lukee" niin en luekkaan enään! Höh! Olenkohan nyt "anonyymina vittuileva anonyymi" :D -Kiia Heei ja Hyvää kesää!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo oikein seuraillu tota lukijapuolta, kommentteja tuli yhdessä vaiheessa vähemmän mut nykyään niitäkin on taas alkanut tulla et veikkaan lukijamäärän pysyneen samoissa! :D Jos sulla on postaustoiveita tai jotain ns parannusehdotuksia niin kuulen niistä tietty mielelläni lisää! :)

   Mun normiarjesta ja sellasesta en oo jaksanu aikoihin kirjotella mitään, koska se on suoraansanottuna ihan paskaa töitä ja harrastuksia lukuunottamatta, mutta niistä nyt en blogissa puhukkaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ne on niin mahtavia, jos olisin eläin niin olisin varmaan riikinkukko xD

   Poista