tiistaina, toukokuuta 26, 2015

Päivän asu 250515

Tein tossa justiinsa viikonloppuna päätöksen et alan nyt pukeutuun aikuisesti töihin jatkossa. Saa nähdä miten kauan pysyn linjassa. Et koska menee taas pipo päähän ja lenkkarit jalassa koko päivän...  :D Mut eile ainaki leikin aikuista ja tässä asukuvat!takki /Vero Moda
paita /H&M
huivi /Alexander McQueen
housut /Mango
vyö /Versace
laukku /Michael Kors
kengät /Guess

Vähän oli hyvä mieli kun tarkeni kauluspaidalla ja bleiserillä ulkona :,3 Kesällä muutenkin jaksaa paljon enemmän panostaa pukeutumiseen kun ei tarvi niin montaa kerrosta vaatetta päälle. Paitsi sitten kun on kunnon helteet niin sillon näytän taas ihan pullonkerääjältä kun ei jaksa miettiä muuta ku mahdollisimman viileetä asustusta :D Eli hankalaa on.

Ei muuta.

Mitäs pidätte asusta?

8 kommenttia :

 1. I like! :) Näytät siistiltä ja tyylikkäältä. :D Töihin onkin kiva pukeutua 'aikuismaisemmin'. Mäkin yritän aina, vaikkei täällä kukaan katselekaan mitä päälle laittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ps. Täällä vähän sama juttu :,D

   Poista
 2. Mitä sun työnkuvaan kuuluu, jos saa udella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saahan sitä udella mutta pidätän oikeuden jättää vastaamatta :D Vähä kaikenlaista noin ympäripyöreesti :,3

   Poista
 3. Tosi hyvältä näyttää.:) Toi lopputulos olisi jopa tylsä ilman noita pinkkejä hiuksia! :D Hiukan kans jännittää, kun hiukset vaihtavat väriä ei-niin-normaaliin-suuntaan tässä lähiaikoina, että miten se sitten istuu työvaatteiden tai vähääkään virallisten tamineiden kanssa. Meillä saa siis töitten puolesta värjätä hiuksia ihan miten vain, mutten mielelläni kekkaloi siellä missä tamineissa tahansa vaikka ketään ei oikeasti edes kiinnosta.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :D Mulla on ihan sama, tääl saa kyllä näyttää yleensä ihan iteltään mut ite haluaisin kuitenki näyttää "aikuiselta" tai "uskottavalta" tai jotain, mut sit ketään ei oikeesti kiinnosta :D Ja kuule veikkaan et sun tuleva hiusväri vaan kruunaa kokonaisuuden! :)

   Poista