tiistaina, toukokuuta 05, 2015

Rodoksen kaupunki, Rodos, Kreikka

Tässä vielä pari kuvaa ite Rodoksen kaupungista sen verran mitä nyt siellä jaksoin kaivaa kameraa esiin.
 
 
Vaatekauppoja mitä tuolla on nii esimerkiks H&M, Bershka, Pull&Bear, Zara, Mango, Benetton ja Tally Weijl. Pari kivaa kenkäkauppaakin oli mut ne ei ollu auki :D Muutamia juttuja ostin, mutta en varmaan jaksa tehdä erillistä postausta niistä. Noi Pull&Bear ja Bershka on sellasia et ryntään aina ekana niihin jos ne jostain sattuu löytyyn.

 
 
 
 
 
 
Noi sarvieläinpatsaat on hienot, ne toivottaa laivat tervetulleeks satamaan :,3
 

En jaksa kun toi meri on niin ihanan värinen.

Sephorakin sieltä löytyi ja hengailin varmaan tunnin siellä uppoutuneena meikkeihin ja annoin myös sellasen tyypin lätkiä mun naamaan Benefitin uutuusmeikkejä, vaikka matkalla en hirveesti meikata tykkääkkään. Rakastan Sephoraa, mutta tällä kertaa pystyin pidättäytyyn ostamasta itelle sieltä muuta kun sellasen ihanan Sephoran oman kertakäyttönaamion, pari juttua otin sitten tuliaisiksi kun ne oli jotenki 2 yhen hinnalla tms :D
 

Myös perus mäkkärit ja starbucksit löytyy tuolta, mutta suosittelen kyllä ihan mitä tahansa muita rafloja. Leivoksia, piiraita, kuumia kahveja, frappeja jne löytyy joka kadun kulmasta eikä hinnat oo mitään tyyriitä.

Löysin myös jonkun isomman kemikalion jossa oli parissakin kerroksessa tavaraa ja jotkut alemyynnit niin ostin sieltä pari Macin juttua (peitevoide ja Fix+ suihke) jotka makso sit yhteensä vaan jotain 25e.
 
Keskusta ei oo kovin iso eli pelkoo eksymisestä ei oo. Ja lomallahan pieni eksyminen on just paras tapa nähdä kivoja paikkoja.

Mitkä on teidän lempikauppoja ulkomailla? Siis sellasia mitä ei Suomesta löydy?

 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti