torstaina, toukokuuta 14, 2015

Varaslähtö kesään Tukholmasta

Poikkesimpa vaihteen vuoks viimeviikolla Tukholmassa parin päivän verran työasioissa. Mikä ihastuttavinta, siellä olikin jo iha kesä päällä ja pihalla tarkes päivällä pelkällä trikoopaidalla. Tällä kertaa meillä oli aikaa kävästä illalla kaupungillakin ja päätettiin et käydää vähä shoppaan ja syömässä, mutta koska meil oli eka nälkä ni oltiinki sit jo nii täynnä ettei huvittanu lainkaan mennä enää kaupoille pyöriin :D

Hotellin edessä odottelemassa junaa.
Unohdin jo tän raflan nimen, joku pihvimesta Vasagatanilla.

Vedettiin huiviin puol kiloo ribsejä lärvi lisukkeineen ja niist tuli kohtuullisen euforinen olotila.

Jälkkäriks käytiin nauttimassa vielä pullot kuvan mukaista kirsikkaolutta, joka oli mulle ihan uus tuttavuus ja pidin siitä erittäin paljon.

Huomasin pakanneeni mukaan kiireessä täysin yhteensopimattomia vaatteita mut annoin sen nyt tän kerran itelleni anteeks ja tälläsenä tuli ilta kylällä hilluttua. Oikeesti mulla oli ton laukun kaverina siis tietysti konjakinväriset balleriinat, mutta mukana oli tollaset mustat pikkutennarit varmuuden vuoks, koska ne baltsut oli jalassa ekaa kertaa ja aattelin et ne voi olla pidemmän päälle jaloille siks raskaat. Ja olin oikeessa. Eli jouduin laittaan noi illaks. Ja sit halusin laittaa noi mukavat housut, mut sit totesin et kuosit ei oikein mätsää :D No, turha sitä on enää masistella.Mä haluan jo tännekin kesän. En jaksa enää yhtää tätä kylmyyttä.

Jos teillä on tonnepäin asiaa nii siellä on ainaki kelit ihan kohdillaan jo, että voin suositella vaikkapa viikonlopun aktiviteetiks paremman puutteessa :)

10 kommenttia :

 1. Miten ihmeessä sulla on aina aikaa lähteä jonnekin reissuun? :D Siis tää on tarkoitettu sillain hyvällä tavalla kysyä, tuntuu että koko ajan kaikkea eikä ikinä ehdi minnekään :D Terv. Kateellinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työmatkoja on ollu nii siks joutunu nyt reissaan ja noi oli sit tietty lomia noi pari pidempää tossa :3 Kesällä ei sit enää hirveesti lomaa meinaa ollakkaan ku kaikki jo käyttäny :D

   Poista
 2. Oh, kirsikkaolut on melkein parhainta mitä voi suuhunsa laittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl tosi hyvää mut ei sillä kännejä viittis hankkia xD

   Poista
 3. Kriek niminen kirsikkabisse suomessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh pitääki ehkä kattella joskus johonki erityisiltaan :P

   Poista
 4. Hei myönnän etten oo vieläkään käyny koskaan tukholmassa ehkä ainoo ihminen joka siel ei oo vieraillu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee käymään kesällä! Laivalla pääsee niin näppärästi ja saa mukavan irtioton arjesta! :)

   Poista
 5. Kirsikkabisse on ihan mahottoman hyvää! En vain pysty salee sitä enää juomaan :/

  VastaaPoista