keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2015

Kirppislöytöjä

Mulle tuli sunnuntaina jostain syystä hirvee himo poiketa pitkäst aikaa pyöriin kirppiksellä, mutta koska kello oli jo jotain lähemmäs 5 niin poikkesin vaan nopee siihen yhteen Albertinkadulla olevaan ja sitten Fredan UFFiin. Jälkimmäisestä sit teinkin muutaman hyvän löydön, jotka on tässä alla!


Silver Surfer paita on alkujaan H&M:n lastenosastolta ja siitä kärsin vaan 3e.

Tää oli vaan ihan pakollinen, maksoi kai 3e :,D

Ginan teepaita oli kai 4e ja valkoinen helmipanta 1,5e.

Olin saaliiseen tyytyväinen ja pitää muistaa jatkossa käydä penkomassa useemminkin ohikulkumatkalla, koskaan kun ei voi tietää mitä kaikkee kivaa sieltä löytääkää :)

Onko teistä joku tehny hyviä kirppislöytöjä viimeaikoina?

12 kommenttia :

 1. En oo tehnyt pitkään aikaan mitään hyviä löytöjä. Täällä ei oikein oo mitään kirppareita ja muutenkin tosi huono valikoima. Ja välillä tosi huonosti mainostetaan mitään kirppareita. Esimerkiksi joskus viime vuonna nähtiin kaverin kanssa kaupan ilmoitustaululla kuinka jossain kirpparilla on "loppuunmyynti" enkä ollut sitä ennen tiennyt koko kirpparista :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niimpä! En ees tiiä missä tääl on mitää hyvii ja sit jos joku mainitsee jonkun nii se on jossai tosi kaukana eikä sinne pääse helposti. Tiedätkö onko tossa metroreitin varrella kätevästi jotain kirppiksii? Luulis et idemmässä ois ees jotain! Eilen kävin siellä Kaivarissa mut ei sielläkää oikein ollu mitää.

   Poista
  2. Ite en asu Helsingissä, niin en tiiä noista mitään. Joskus miettinyt, että vois lähteä eri paikkakunnille ihan vaan kirppareita kiertelemään. Viime perjantaina miehen kanssa ajettiin yhden pikku kylän ohi, siellä oli kahdessa risteyksessä kirpparikyltti ja ilmeisesti ne oli vielä kaksi eri kirpparia. Pitää ehdottomasti käydä katsomassa jos niissä olisi jotain.

   Yhdessä välissä Jyväskylässä oli tosi paljon kirppareita ja esimerkiksi vierekkäin kolmekin. Nyt samassa paikassa on enää vaan yksi kirppari. Joskus oon netistä ottanut osotteet ylös, mutta monesti huomaa kuinka huonosti päivitetään esimerkiksi sitä jos on tullut uusi kirppari tai joku kirppari on lopettanut.

   Kun asuin vielä kotiseudulla Oulussa päin, siellä tuli toisinaan kierrettyä kirppareita, tosin eipä niistäkään enää oo yhtään jäljellä. Uusia on toki tullut, mutta yleensä niihin ei sit kerkee, jos on tyyliin vaan viikonlopun ja suurin osa ajasta menee autossa istumiseen.

   Poista
  3. Jooh niimpä :( Tampereella on se Radiokirppis joka on varmaan koko maan paras :D Harmittaa kun täällä ei oo sen kaltasia! Tekis mieli sielläkin käydä, mutta jotenkin viikonloppu on niin lyhyt jos sinne päin lähtee ettei oikein ehdi käydä kiertelemässä kun on niin paljon kaikkee muutakin tekemistä :/

   Poista
  4. Mä kävin eilen Jyväskylässä Silinteri -kirppiksellä (Tampereella on toi sama) ja en löytänyt mitään. Toisaalta ihan siistin oloinen paikka, mutta jotenkin sekava. Semmoset ihan pienet pöydät molemmin puolin käytävää. Oon jotenkin niin tottunut paikkoihin missä kaks isoa pöytää vastakkain.

   En löytänyt tuolta kuitenkaan yhtään mitään. Aika paljon tuntui olevan lastenvaatteita.

   Tänään taas kävin paikallisella kirpparilla ja ostin joululehtiä tai lehtiä jossa oli jotain jouluaiheita :D. Mutta toisaalta ne pitää ostaa sillon jos sattuu löytymään, kun ei ne kuitenkaan enää joulun aikoihin siellä ole. Samalla löysin yhden jälkiruokakirjan ja F1 -1998 cdlevyn. Muistelin, että mulla ois ennestään kaksi F1 -levyä, mutta niitä olikin kolme. Onneksi ei sentään tuota levyä minkä nyt ostin. Joskus tulee löydettyä Ysärilevyjä halvalla ja vielä semmosia mitä ei oo ennestään. Mua joskus harmitti, että olin myynyt Ysärilevyjä pois, mutta nyt oon onneksi saanut samoja levyjä takaisinkin + tietty joitain joita en ysärillä omistanut.

   Poista
  5. Aijaa, en oo kuullutkaan ton nimisestä Tampereella :) Ja tosiaan toi on totta et pitää ostaa sillon heti kun jotain tulee kohdalle, koska sit myöhemmin ne on tietty kalliimpia tai sit niit ei enää oo! :D

   Poista
 2. Ei oo nyt kauheesti tullu kierreltyä kirppareilla.Jäähallikin meni kesäksi kiinni,mut suosittelen anniina sulle ainakin hietsun ulkokirppistä viikonloppusin,mutta ihan viikollakin kun säät tästä lämpenee nii myyjiä varmasti.Itiksen citymarketin parkkipaikalla myös bewesportin pyörittämä kirpputori aina kesä sunnuntaisin ja sie kun asut siel keskustassa nii käy joku kerta katsoon kaboom kirppari kampissa(aiemmin oli alppilassa)http://www.omakirppiskaboom.com/
  Lisäksi itse odotan innolla kun vallilan makasiineille pitäisi avautua perinteinen kirpputori jälleen vaikka ei se valtteria korvaa
  Nii ja hakaniemen torillakin oli joku kirppis kesä sunnuntaisin,siel ei tosin oo tullu käytyy viel.Toivon et näistä oli sulle jotain hyötyy

  Puhoksen ostariltakin kyl löytyy itsepalvelukirppis hyvä ystävä ja fida sekä myllypuron ostarilla pieni itsepalvelukirppis myös (itiksessä tais ainakin olla uff)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jooooo tuolla hietsun kirppiksellä pitääkin käydä, en oo ikinä päässy sinne asti :D Just kun kelit lämpenee et tulee enemmän myyjiäkin :) Niin ja toi missä kävin niin se olikin toi Kaboom, se on ihan kiva vaikka aika ahdas liikkua, eikä mikään iso sekään! Toivottavasti tosta Vallilan kirppiksestä tulee hyvä, millonkahan se meinaa aueta?

   Niin ja pitää noita muitakin tutkia, kiitos vinkeistä!!! :)

   Poista
  2. Juu hietsussa kannattee kyl käydä ja jos ei jaksa kävellä nii 6 ratikalla pääsee ihan viereen.Harvemmin mullakaan tulee siel käytyy,nyt varsinkaan ku asun kauempana.Kaboomin tilat oli minustakin aika ahtaat edelliseen verrattuna.Mistähän lehdestä luin tosta vallilan kirpparista tarkoitus kai et avautuis nyt kesäkuun aikana.Täytyy pitää silmät ja korvat auki.Parhaat löydöt tekee yleensä suoraan myyjiltä eli perinteisiltä kirppareilta toki itsepalveluistakin välillä

   Kiva jos oli jotain hyötyy


   Poista
  3. Joo pitääki tarkkailla jos sattuis silmiin ilmotusta et se sit aukee! :) Ja tykkään kans siit paljon et ostaa suoraan myyjältä ku saa yleensä sit tingittyäkin vähän jos vaikka ostaa paljon ja sillain kun ne tietää ite mitä on myymässä :) Ainoo huono puoli niissä vaan on et pitää olla käteistä aina mukana ja kun koskaan ei tiedä et miten pitäis sit varautua, jos löytääkin jotain isompaa eikä oo tarpeeks rahaa tai sit pikkurahat loppuu kesken, eikä oo vaihtorahaa jne :D

   Poista
  4. Hei nyt löysin ton uuden kirppiksen avajaiset 13.6 ja lisätietoa nettisivuilta http://www.konepajanbruno.fi/
   Ehkä törmätään jos satutaan paikalle yhtä aikaa kyl tuolla pakko käydä jossain vaiheessa

   Poista
  5. Ooooh kappas vaan! Enpä ehtinyt avajaisiin, mutta pakko tonne on ensisijassa päästä kunhan vaan hyvä sauma löytyy!

   Poista