maanantaina, kesäkuuta 29, 2015

Kruunuvuori kesäkuussa 2015Tehtiin juhannusviikolla parin kaverin kanssa iltapäiväretki sinne Kruunuvuoren aavekaupunkiin. Viime kerrasta oli vierähtänyt hieman reilun vuoden verran ja kameran takana tuli vietettyä sillon enemmänkin aikaa. En jaksa alkaa tota paikkaa tässä sen tarkemmin enää avaamaan, mutta jos aihe kiinnostaa niin edelliseltä reissulta postaus löytyy TÄÄLTÄ.

Paljon oli vuodessa paikat muuttunu ja tunnelma oli viileessä kesäillassa sitä entistä rappeutuneempaa maisemaa kattellessa vähä jopa surumielinen.

Tässä vähän juttuja mitä mun kameraan ja puhelimeen sieltä jäi muistoiksi.


Nauroin tälle niin paljon.

"2 litraa paahtoleipää kiitos"


Vielä vuosi sitten tässä oli 1800-1900 lukujen vaihteessa eläneen koiran hautakivi ja vittu seki tarvinnu mennä viemään. En jaksa ymmärtää kuka kehtaa edes tehdä tällästä. 

Aika hiljaseks vetää.

 Vuosi sitten tän talon seinä oli puhdas, ikkunoissa lasit, ovikin paikoillaan ja sen alla rappuset ja tuolla kämpässä oli joku sisällä.

Nyt ikkunat on naulattu umpeen, terassit ja rappuset otettu pois, mutta niistä huolimatta sinne on pakko ollu tunkeutua sisälle ja alkaa laittaa paikkoja paskaks.

:(

Mun viimekesän lemppari ehkä kaikista omista kuvista oli tämä:

Nyt tästä paikasta on jäljellä tää:
Paikalla leijui vielä kitkerä palaneen haju.
Näin lähellä on keskusta.

Tällä kerralla hengailin pääosin kameran toisella puolella, koska toinen näistä kavereista on kuvaaja ja hän halus päästä taiteileen. Odotan innolla millasta jälkee tuli ja laitan niitä varmaan sitten myöhemmin tännekki! 

Jos tuolla paikassa käyminen kiinnostaa niin se kannattaa tehdä ihan heti, koska pian tuolla ei oo enää mitään nähtävää kun kahden viikon aikanaki 4 tulipaloo oli nyt keväällä. Vandaalit ja luonnonvoimat tekee tuhojaan siellä :3

Kuinka moni teistä on käynyt tuolla? 
Entä kenellä on vielä aikomuksena mennä käymään?

2 kommenttia :

  1. Harmi että tuo paikka on tuhottu noin täysin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niinpä, kuvia kun kattelee niin parissa vuodessa menny ihan hirveen äkkiä huonoon kuntoon :(

      Poista