torstaina, kesäkuuta 25, 2015

Zero new posts

Mul on vähä teknisiä ongelmia postailla kun aloin kattoon Game of Thronesin alusta loppuun uudelleen ja mun kaikki vapaa-aika menee siihen. Kolmas tuottari menossa, eli puolessa välissä ollaan :D

Kattellaan! 

5 kommenttia :

 1. :D Oot kyllä niin mahtavan aito ja suora. Sanot niin kun asiat on, huippu! :) Oon kyllä seuraillut tätä blogia iät ja ajat, siis tosi pitkän ajan takaa mutta kommentteja oon heitellyt vaan jotain ihan yksittäisiä muistaakseni. Tuli tarve avautua :D Mitäs kesäsuunnitelmia, aiotko käydä festareilla?

  Vähän jos höpötän postausaiheista, niin videos on olleet kivaa katottavaa :) Muista postauksista tykkään erityisesti meikkitutoista (koska vau) ja sit ihan yleisistä höpöttelyistä! Kaikki ryyppyiltakerronnat on parhaita hahaa :D Ja no ostosesittelyt on kans kivoja. Ja kuukauden loppuneet tuotteet! Sieltä on tullu ihan hyötyvinkkejä, että mitkä tuotteet kannattaa testata ja mitä taas ei. Eli tykkään kyllä kaikesta. :D hehe. Tee vaikka joku omistamiesi korujen esittely? Oisko höhlä?

  Jees mutta ihanaa ja ikimuistoista kesää joka tapauksessa! :)

  -Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Kiva lukee tälläsiä oikein tyhjentäviä kommentteja välillä, missä oikeesti kerrotaan mitä tänne kaivataan jne, koska itelle tästä on tullu jotenkin niin rutiinihommaa ettei oikein osaa enää ajatella että vois ehkä tehä jotain muutoksia jne!

   Olin just juhannuksen Himoksella ja sieltä on tulossa postausta (sitten kun ennättää xD) ja sitten Weekendeille OLISI tarkotus mennä, mutta kuulemma lauantain liput oli jo menny kaikki :D En niistä kahen päivän lipuista oo jaksanu ottaa selvää mutta luotan siihen että joku kuitenkin facessa niitä sitten myy :,3 Muuten en oo koskaan ollu festari-ihmisiä! Muut kesäsuunnitelmat oikeestaa painottuu nimenomaan tonne loppukesään kun noita lomiakin oon jo ehtiny keväällä tuhlaileen niin ei oo paljoo jäljellä.... :D

   Ja noista postausaiheista niin kiitos palautteesta! :D Videoita tekis mieli tehdä mutta ne on jotenkin työläitä - sillon kun ois aikaa ei oo muuten puitteet kunnossa ja sit kun ois niin ei oo aikaa jne, hankala selittää! :D Mutta aikomuksena on niitä vääntää, koska itekkin tykkään kattella videoita tosi mielelläni. Ja muuten toi korujuttu niin mulla on itseasiassa ollut luonnoksissa jo pitkään yks kun korulaatikkoo siivoilin ja kuvailin siinä samalla, pitääki laittaa liveen kun saa siihen vähä täydennystä! :)

   Ja kiitti vielä kerran ja ihanaa kesää sullekkin Krista!

   Poista
 2. Game of Thrones on ihan loistava sarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vois vissii rajottaa tätä viikonloppukännin määrää, koska katoin äkkiä että oot sara maria forsberg :D

   Poista
  2. Heeeei mäki aloin kattoo tost pikkukuvast ja sit ku vielä sama nimi!!!! :D

   Poista