perjantaina, heinäkuuta 03, 2015

Aleshoppailut

Pyörähdin sunnuntaina vähän Forumissa tsekkaamassa kauppojen tarjontaa, lähinnä että onko tullut jotain uutta kivaa. Jotenkin noi 'isot' alemyynnit nykyään ihan unohtaa kun tuntuu, että joka kaupassa on läpi vuoden joku alenurkkaus tai tanko ihan vakiona ja yllätyinkin positiivisesti. Tälläsiä juttuja lähti matkaan:
 
H&M:ltä:
 
Oksennuksenväriset (kuvassa ruskeilta näyttävät) housut 15 €. Nää näytti mukavan rennoilta ja kevyiltä kesähousuilta, sellasilta mitkä sopii töihin ja sitten ihan arjen rymyämiseen. Tykkän tosta solmittavasta vyösysteemistä.
 
Valkoinen ohut toppi 3 €, tälläsiä mulla kuluu.

Iso helmikoru 5 €. Oon vähän himoinnutkin tälläsiä ja nyt ne osu sopivasti naaman eteen alennetulla hinnalla.

Musta-kultainen hiuspanta 3 €. Tätäkin olin jo aikasemmin kattellu, mutta mun mielestä 10 € on tälläsestä liikaa. Alehinta oli just sopiva.

Gina Tricotista:
 
3 paria korviksia 2,10 €
 
Kullanväriset piikkikorvikset 1,50 €
 
Helmirannrengas 2,40 €
 
 
Ostan nykyään hyyyyyvin harvoin mitään koruja enää kaupoista, aina löytää saman eBaysta murto-osalla kauppojen hinnoista ja yleensä jaksaa sit venailla sen pari viikkoo kyllä. En vois ikinä maksaa mistään perus halpiskorusta yli kymppiä, ellei sit oo joku erityisen must have tai muuten tarvi vaikka johonkin juhla-asuun lyhyellä varotusajalla. Nää alehinnat oli tosi hyviä nii kehtas shoppailla. Korvikset esimerkiks on mulle ihan kertakäyttökamaa, hukkaan ne kuitenkin ekan käyttökerran jälkeen. Yleensä käyn vaan harvakseltaan tsekkaan koruhyllyt ja lähinnä haen niistä inspiraatioo et millä hakusanoilla ettis netin ihmeellisestä maailmasta seuraavaksi.
 
Onko teistä joku tehnyt hyvä alelöytöjä?
Minkälaisia?
 

2 kommenttia :

  1. Eipä ole tullu pahemmin aleissa pyörittyä (pari kynsilakkaa kotiutin )Ei viitti kauheesti ostella viel vaatteitakaan kunnes saa tämän vauvan maailmaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh ei ehkä ihan vielä kannata kun kuitenkin siinä vähä kroppa muuttuu! Nyt onkin sitten aikaa ostaa niitä vauvanvaatteita :,)

      Poista