keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2015

Meikkien siivoilua

Tossa jo yli viikkositten lauantaina otin urakaks pestä kaikki siveltimet ja koska niitä nyt jonkun verran sattuu oleen niin se on aina yhtä aikaaviepä ja vastenmielinen urakka.

Meikkivoidetta nykyään harvemmin levitän siveltimillä kun normipäivänä se käy niin nopeesti ihan omin pikku kätösin ja johonkin partyjuttuihin tai muuten kun haluan olla huolitellumpi niin homma hoituu Beautyblenderillä näppärästi, mutta jos sivellintä käytän niin pesen ne yleensä heti käytön jälkeen. Viistopäiset pikkusiveltimetkin tulee pestyä usein kun toi Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade kuivuu niihin kiinni, eikä samaa sivellintä sen takia voi montaa kertaa käyttää. Luomiväripensselit ja aplikaattorit on taas sellasia, mitä tulee käytettyä aika pitkään pesujen välillä.

Siinä samalla kun kaivelin pensseleitä paikasta jos toisesta, kävin läpi muutenki vähän meikkejä - mitä tarvii hankkia uusia ja mistä on aika luopua.

Koska se mun meikkauspöytä koki kovia ja meni palasiksi, on mun meikit pitäny nyt taas majaa tossa peilin edessä lattialla erilaisissa kipoissa, paperikasseissa ja tuolla pakissa. Haluaisin kyllä uuden pöydän, mutta Ikeassa käyminen on aina jotenkin niin raskasta autottomana.

Sivellinten pesusta en nyt jaksa sen enempää horista, jos joku kaipaa siihen neuvoja niin TÄÄLTÄ löytyy mun vanha postaus ja ohjeistus aiheesta :3
Siinä ne kuivuu kaikki sulassa sovussa.

Huulipunillekin tein pienen inventaarion, heitin pari väärää sävyä ja muutaman vanhan huulikiillon pois. Käytän liian vähän huulipunia ja yleensä luotan tollasiin nudehtaviin sävyihin. Lempparit näistä on vasemmalla mustassa hylsyssä oleva nude beige Essencen huulipuna ja etualalla oleva muita pienempi Holika Holikan nude sävy joka on sydämenmallinen :,3 Ne on molemmat ihan halpiksia, mikä on hauskaa sinänsä, että pahimmat hudit on itseasiassa kalleimmat - nimittäin kaks YSLää jotka saa mun naaman näyttään iha elottomalta, sekä Sensain läpinäkyvä kiiltopuna.


Meikkikynätkin pääsi teroitukseen.

Kuivumisen jälkeinen lajittelu on harrasta puuhaa, koska jokaiselle on oma tarkkaan määritelty paikkansa. Se on oikeesti vähän kun joku uskonnollinen riitti.

Tälläsiä pikkupensselisettejä saa tosi halvalla eBaysta. Ihan riittäviä mun käyttöön.

Nää on jo vuosia vanhat ja mun ikuiset suosikit. Näitä käytän vaan juhlallisuuksiin :D

Näillä meikkaan sellaset semiarkiset :D 

Melkein päivittäisessä käytössä olevat hengailee mukissa ja sit tollanen metalliputkilossa oleva minisetti, pieni puuterihuiska ja kierrettävässä hylsyssä oleva poskipunasivellin on aina mukana meikkipussissa.

Rakastan siveltimiä ihan yli kaiken ja voisin keskustella niistä ja hipelöidä niitä päivät pitkät :D Haluaisin omistaa kaikkia hienoja, kalliita siveltimiä, mutta en raaski ostaa sellasia :D Mun omat suosikkisiveltimet on pari ihan maailman halvinta H&M:n ja ehkä Iberon tms pientä luomivärisivellintä, joita tulee käytettyä melkein päivittäin.

Lisäks puutteina havaittin et tarviin uuden hyvän kivipuuterin (toi Kubiss ei ole sitä), ihan pian uudet meikkivoiteet (haluaisin testata yhtä Elfiä) ja peitevoiteen, jonkun puuterimaisen contour -kitin (arvatkaa haluaisinko sen Anastasian?) tai pari irrallista värinappia, pari huulipunaa ja mitä vielä.

Eniten blogissa rakastan sitä ku voin tänne tilittää kaikkee tälläsiä akkojenjuttuja, joita kukaan muu ei jaksa kuunnella :D Mulla on onneks yks kaveri, joka on kans samanlainen kosmetiikkafriikki, mutta välillä on ihan hirveetä jos ei oo ketään kenelle tilittää.

Onko tälläset ongelmat teille tuttuja? 
Muita, joiden mielestä sivellinten pesu on sieltä ja syvältä? :D
Entä millasia siveltimiä teillä on ja mitkä on teidän suosikkeja?

8 kommenttia :

 1. Sivellinten pesu ei oo kyllä munkaan lempipuuhaa... Ärsyttää käyttää geelirajauksia ja voidemaisia kulmavärejä just sen takia et joutuu peseen niitä siveltimiä koko ajan. (Myönnän että tää saattaa olla aavistuksen first world problem.) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooooo se on niin hirveetä kun se väri oikei jämähtää niihin kiinni jos ei heti käytön jälkeen pese ja kuka nyt sellasta jaksaa! :D

   Todellakin first world problems! :D

   Poista
 2. Sigman siveltimet on meitsin suosikkeja :) ja meikkimunasta en enää suostuis luopuun!:D Siveltimien pesu tosiaan pääsee aina vähän unohtuun, kuka siitä tykkää.. :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki himoitten niitä ja sit Macin, aina kaikki supermeikkaajat käyttää just noita merkkejä :D Ite en vaa millään raaskis ostaa! :D

   Poista
 3. Mun oma meikkilaatikko kaipaisi myös vähän siivousta, kamala sotku, haha :D
  http://matildaselin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se siivoilu on aina niin raskasta ja sit kun ne järjestelee niin hetken päästä taas sama sotku! :D

   Poista
 4. Mulla on itsellä Stockmannilta & Sokokselta muutamia yksittäin ostettuja siveltimiä ja tänä vuonna ostin Tigersilta tyyliin 4 eurolla tollasen sivellin pussin, missä tulikin niitä sitte vähän enemmän :D Tällaselle amatöörimeikkaajalle ne passaa oikein hyvin!

  Oon itte samanlainen kosmetiikkafriikki. Siveltimet ei ehkä oo mun juttu, mutta huulipunat ja luomiväripaletit sitäkin enemmän! Naurattaa ostaa aina samoja sävyjä hullun kiilto silmissä, koska "on siinä jokin pienen pieni ero edelliseen ja tässä on kuitenkin oma erikoisuutensa". Esim. vaaleanpunaisia huulipunia on valehtelematta varmaan kahdeksan kappaletta eri merkeiltä ja näyttävät kaikki lähestulkoon samalle huulilla :D Poikaystäväni ei ymmärrä tätä touhua ollenkaan haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo miehiä ei kannata päästää lähellekkään meikkikokoelmia :D Ite ne keräilee jotain työkaluja tai auton osia :D Mä oon kans ostanu hirveesti samansävysii kynsilakkoja ja sitten huulipunia jonkun verran mut nyt koitan käyttää eka vanhoja loppuun ettei vanhaks mee ja sais vähä määrääki pienennettyä! Jos ois vaikka jokasta sävyä yks nii sais riittää! :D Mutta ku nykyään on niin paljon kaikkii hienoja!

   Poista