lauantaina, heinäkuuta 04, 2015

Meikkivideo / Arkimeikkini

Tein ekan 'oikeen' meikkivideon mun iha perus arkimeikistä! 


Mitä tykkäätte?

Mun mielestä video oli suhteellisen kiva tehdä, että jos on toivomuksia aiheesta nii niitä kuulen mielellään.

20 kommenttia :

 1. Mitä toi alussa laittamasi suihke oikein on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Youtubessa kun laittaa sen "näytä lisää" niin siellä on lista tuotteista :3 Se on Macin Prep + Prime Fix+, tässä käytän sitä ihan vaan kosteuttaan ja virkistään naamaa ennen meikin laittamista.
   Tota voi käyttää tosiaan sillee et suihkii naamalle aina kun kaipaa vähä virkistystä tai sitten kun meikki on valmis niin ton suihkiminen tekee ihosta kuulaamman ja sellasen ei-niin-pakkelisen näkösen ja tuo värit paremmin esiin. Yks mihin toi on hyvä niin pigmenttien/jauhemaisten luomivärien laittamiseen kun tota suihkasee ensin siveltimeen.

   Muuten aika turha tuote, käytännössä ylikallista vettä :)

   Poista
 2. Kaunis meikki ja kiva kun teit videon =)

  VastaaPoista
 3. whats song is this what play first? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I's Chet Faker - I'm Into You (Monkeyneck Remix) :3

   Poista
 4. whats song play first? :))

  VastaaPoista
 5. Miten sulla on tollanen murre :D jotenki odotin Tampereen murretta ku sääki ny täältä päin oot alunperin, mutta sulla on joku ihan omanlaises meneillään! Mietin, että olisit helsinkiläistyny ehkä jo sen verran ettei se tamperelaisuus siältä kuuluis, mutta et sää kyä mitään slangiakaan puhu. :D en tiiä kyllä, jotenki ihan erikoinen juttu hahaha! Vai ooksää alkujas jostain muualta ku Tampereelta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikeestaan puhu millää murteella, joskus porukka sanoo et puhun kyllä Tampereen murretta, mutta en lähtis allekirjottaan :D
   En tiiä johtuuko siitä että mun iskä on kotosin muualta nii ollu sit sen verran sekottunutta kotonaki !

   Nii ja sit toisekseen mun oli vähä vaikee jotenki hahmottaa et miten lähtee puhuun tohon videolle kun tein tosiaan noi äänet jälkikäteen ja sit et niist tulee sellaset että porukka ymmärtää mitä tarkotan :D En nyt tiiä mitä yritän sanoo, ehkä sitä et ne ei tullu sillee 'spontaanisti' :D

   Poista
 6. kiva meikki ja sulle sopii kyllä kaikki hiusvärit, tää vaaleekin on nätti ja kesäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näin vaaleeta mulla ei oo vuosiin ollutkaan joten vaihtelu kyllä virkistää! :)

   Poista
 7. Sulla on aina niin hienot meikit :) Mä en osaa laittaa noin sujuvasti tuollaista meikkiä ja oon ihan hulluna tuollaiseen banaani varjostukseen! :) Tykkään! Haluisin joskus että tekisit tuollaisen videon vaikka ilta/bailaus meikistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Sullahan on itelläs aina kans tosi hienot meikit! Että hyvin se on näyttänyt aina sujuvan :)) Todellakin teen jonkun partymeikkitutoriaalin tai jonkun tässä kunhan ennättää tai saan jonkun inspiraation! :)

   Poista
 8. Hei tämä oli ihan tosi kiva! Ja tuli nätti meikki :) Tee ihmeessä enemmänkin näitä videoita, juuri vaikka joku partymeikkituto niin kuin ylempänä ehdotettiin :) Ja jos muunkinlaiset videot luonnistuu, niin esittele vaikka joku kerta ostokset videolla? Tai loppuneet tuotteet tai muuta vastaavaa :) olisi varmasti kiva.

  -Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Tosi hyviä ehdotuksia, alko jo oikein himotteleen tehdä jotain tollasta :) Ehkä just noi loppuneet tai sit joku kuukauden top 5 joita oon nähny porukan tekevän. Ja tosiaan ostoksia - miksei! Mut kyl joo ainakin nyt tollanen bilemeikkituto ja sillee! Paljon helpompi näyttää videolla miten ne tapahtuu kun kuvilla :)

   Poista
 9. Kaunis meikki, selkeet ohjeet :)) Millä sä editoit sun videoita ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 Käytin Macin omaa iMovieta! Se oli paljon helpompi käyttää mitä luulinkaan!

   Poista