maanantaina, syyskuuta 21, 2015

Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonesia

Päiväreissulla Ubudiin kävin katsastamassa apinametsän, jonka bongasin jostain esitteestä ja ajattelin et se vois olla aika kiva nähtävyys. Enkä joutunut pettyyn :)

Tonne alueelle oli joku pääsymaksu ja siinä oli sit sellaset kyltit missä luki miten niiden apinoiden kanssa pitää käyttäytyä jne ja siel oli joku sellane kohta missä sanottiin ettei saa yrittää piilotella niiltä mitää ruokia, koska ne löytää ne kuitenki :D No mul oli jotain sipsiä repussa kun ajattelin et niil ois voinu kiusata noita mut kun näin jo miten paljon niitä apinoita siellä oikeesti on nii päätin heittää sen pussin roskiin ja siitäkin noi jo innostu :D

Apinoita oli paljon, kaiken ikäsiä ja kokosia. Sitä en tiiä mikä toi lajike sitten oli mutta mun mielestä siel oli vaan tota yhtä lajiketta :DTuolla oli paljon nähtävää ja aivan ihanat maisemat.


Jos Balilla joku pyörii niin voin suositella tätä mestaa kohteeks päiväreissulle, oisko tonne Seminyakista mennyt vajaa pari tuntia autolla ja tuolla sitten aikaa saa meneen ihan koko päivän. Tykkäsin paljon. Ite muutenkin tykkään tosipaljon kaikista eläintarhoista, akvaarioista ja sen tyyppisistä ja voisin sanoo et tää käy ihan kaiken ikäsille, ei ehkä kaikin huonojalkasimmille, koska tuolla saa kävellä aika paljon. Eväitä ei kannata mukaan ottaa, mutta vesipulloo kylläkin, koska tuolla oli tietysti ihan hemmetin kuuma ilma :D Ravintoloita ja minimarkettia löytyy kyllä sitten heti puiston ulkopuolelta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti