tiistaina, syyskuuta 29, 2015

Päivän asu 280915

Long time no päivän asu lol :D:D:D:D Tiiän et tää blogi on nykyää pelkkää valitusta siitä kun se mäkki ei toimi mut oikeesti, se on nyt viidettä kertaa huollossa. Se on ollut melkein yhtämittasesti yli kaksi (2) kk putkeen. Oon vältelly viimeseen asti tietokoneen käyttämistä, koska mulla on tää vanha ja hidas kone käytössä ja kun on tottunu parempaan niin tää ei oo kauheen mieltäylentävää. Mulle kuitenkin luvattiin et nyt se alkaa toimia tai sitten saan täysin uuden tilalle.

Otin pitkästä aikaa kamerankin oikein mukaan hommiin niin saatiin pari kuvaa päivän asusta :3

 
neule /H&M
kukonaskelshortsit /Second handia, merkkiä en muista
laukku /Michael Kors
lenkkarit /Calvin Klein

Nää shortsit on vilahtanu täällä blogissa vissiin kerran aikasemmin ja sen takia nyt laitoinkin nää päälle kun teen taas pientä inventaarioo vaatekaappiin ja tarkotuksena on tälläsiä vaatekappaleita mitä harvemmin tulee käytettyy niin käyttää nyt ja sitten tehdä päätös säilyttääkö vai laittaako eteenpäin. Nää on ihan sairaan kivat päällä ja vaikka en oo varma vieläkään tykkäänkö kuosista vai en niin en voi kyllä vielä näistä luopuu :3 Oon ostanut nää jo vuosia sitten kirppikseltä mutta ehkä kuosi on syy miks ei oo tullu käytettyä. Ei ne kuitenkaan paljon tilaa kaapissa vie. 

Lenkkarit ostin viikonloppuna, ihastuin niihin ensisilmäyksellä :,3

 Pidin huivia melkein koko päivän kaulassa, mutta asukuvista se jäi pois :D

Tässä vielä kengistä parempi kuva.

Niin ja kiitos kysymästä, kyllä oli kylmä ilman sukkahousuja :D

Mitäs tykkäätte asusta?

7 kommenttia :

 1. Eikö sun täytys saada jo uus kone kun jatkuvasti koitetaan korjata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saankin jos nyt vielä sit hajoo ku sen saan :3 Harmittaa vaan ku kaikki ohjelmat ja tiedostot siellä jne :(

   Poista
 2. Paljonko noi Calvin Kleinit oli ja mistä? Mäkin rakastuin ensisilmäyksellä! Aivan ihanat <3____<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Sokokselta ja ne oli alehyllyssä 50e tasan eli aikas edulliset! :3 Ei ollut kylläkään montaa paria jäljellä, onneks oli yhdet mun kokoa :)

   Poista
 3. Mä luotan wintoosaan, enkä oo pettynyt! Koska tuo otsikkologo on vaihtunut ja mikä tuo kello on? (muo ei vaatteet nii kauheesti kiinnosta, kunhan niitä on vähän)

  VastaaPoista
 4. En muista millon sen vaihoin, ehkä joskus viimeviikollako? Yritän muutella tätä blogin ulkoasua muutenki vähän fiksummaks kun tää on ollu käytännössä sama jotain 7 vuotta :D:D:D:D Kellokin on ihan vanha vissiin parin vuoden takaa joku minkä sain ilmaseks Glitteristä tai jostain vastaavasta :/ Ei siis mikään erikoinen/kallis mutta aika kiva kuitenkin :)

  VastaaPoista