sunnuntaina, lokakuuta 25, 2015

GRWM Chit Chat -video


Söin eilen sipsiä ja silmäpussit roikkuu leuassa asti, älkää pelästykö :D Video on tosiaa tältä päivältä talk through -laittautumisvideo jossa aiheina esimerkiks kuulumiset, suunnitelmat ja Gigantti/McCare mini rant.

Päivän kysymys:

Haluatteko nähdä jatkossa ajoittain tämän tyyppisiä videoita?

36 kommenttia :

 1. Sun puhetapa on ihan kamala, sä kuulostat ihan hirveeltä. Voisitko puhua niin kun normaalit ihmiset? Mä seurasin sun blogia sillon kun asuit vielä tampereella ja sillon sä kuulostit ihan normaalilta, etkä tommoselta tyhjäpäiseltä pissikseltä. Muutenkin susta on tullu jotenkin leuhka.

  VastaaPoista
 2. Ei, ei mua vituta, oma on elämäs jne, mutta kyllä musta vähän tuntuu pahalta, kun mä oikein nään susta kuinka sun äo on laskenu. Tai ei oo, en edelleenkään usko, että sä olisit tyhmä, mutta sellasta sä esität. Ja mä en ymmärrä miks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä mitä tarkotat sillä että esitän tyhmää jos kerron mun kuulumisia, tai miks kuvittelisit mulla olevan jotain tarvetta esittää mitään, mutta kyseessä on sun mielipide ja se on mulle ihan ok.

   Poista
  2. Tutkijatkin on tutkinu: se on toi vaalee tukka. Se laskee ÄOta muitten silmissä eli Anonyymin havainto ON oikea, vaikkakin ymmärrettävästi subjektiivinen.

   Poista
  3. Pinkki tais sitten nostaa :,3 Suosittelen vilkaseen: http://i.imgur.com/YFIri5g.jpg

   Poista
  4. Anonyymi, voikohan tota sun tosi vahvaa tieteellistä kannanottoa käyttää jossakin? Meinaan kun säästyisi paljon resursseja, kun sut sais paikalle toteamaan vain katsomalla ja näkemällä miten jonkun ÄO on laskenut. Susta ois paljon hyötyä esim. kouluissa, koska oppilaita katsomalla voit tämän todeta heti ni alkais heti skarppaus ja preppaus tällaista oppilasta kohtaan. Ai ei vai? Sitähän minäkin. G:

   Poista
  5. Ja kun kovasti tuosta leuhkuudestakin mainitsit niin suosittelen lentokoulua, jossa lentolupakirjoja jaellaan niin voit määrittää miten korkealla saa leijua.

   Poista
  6. Hoho :,3 Mutta voihan jollain oikeesti olla laserkatse :O

   Poista
 3. Heippa ihana Anniina <3
  Oon jo aika pitkään seurannut tätä blogia ja todella tykkään!! Ja nyt on pakko (vihdoin ja viimein) kommentoida:
  Mun mielestä sä oot ihanan rehellinen, aito ja kaunis! Tää blogi on ihan ehdottomasti yksi suosikeistani.
  Ja videolla *ihana* hajooominen xD Voi toinen... Toivotaan, että tulis nyt kuntoon, jaksuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahah kiitos! :D Kunnon jaxuheil piristää päivää <3

   Poista
 4. Joo kiva video mutta ehkä puolet lyhyemmän jaksais kattoo kokonaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolet lyhyemmällä mulla ois jääny silmämeikit kokonaan pois ;3

   Poista
 5. Tosi kiva video katteltavaks oman laittautumisen ohessa, näitä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans kattoo tälläsiä just kun ite meikkailen :D Täytyy tehdä taas joku kerta! :)

   Poista
 6. Popparit esiin, mahtavaa kommentointia täällä.. :D Kiva video ja kiva meikki! :)

  VastaaPoista
 7. Tykkäsin videosta ja voisin kattoa saman tyylistä uudestaankin :) Eihän aina oo aikaa kattoa näin pitkiä videoita mut kyllä tälleen sunnuntai-iltana ehtii. Ja kivempi oikeestaan kattoa meikkaamista ja kuunnella sun juttuja, kun jos olis vaan pelkkä meikkitutorial tai esim. musiikkia taustalla, musta sellaset on aika tylsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos tykkäsit! Ja joo en itekkään välttämättä jaksais/ehtis kyllä aina näin pitkiä kattoo mutta välillä kyllä :3

   Poista
 8. Millä hiusvärillä/-väreillä värjäät sun hiuksia ja mitä hopeatuotteita (ja muita sävyttäviä) käytät niihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blondaan tyven sillä Livellä tai sitten nyt oli joku Garnier L1+++ tms joku supervahva :D Sitten käytän Provoken ja Klippoteketin hopeeshampoota ja balsamia vähän fiiliksen mukaan :)

   Poista
 9. Tosi kiva postaus! kivan värinen huulipuna,mikä sävy ,merkki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huulipuna on Etude Housen, mutta sävyä en nyt muista :) Tosi vaaleen punanen :)

   Poista
 10. Kyllä sun kuuluis saada takuuseen jo uusi kone jos eivät osaa korjata

  VastaaPoista
 11. Tämä oli tosi kiva! :) katselin myöskin oman laittautumisen ohessa :D tee ihmeessä vastaavia videoita jatkossakin :)

  -Krista

  VastaaPoista
 12. Ymmärsin, että Huoltosetä sanoi, ettei seinästä tule sähköä koneeseen. Siis ilmeisesti se on "rikki" niin, ettei se saa virtaa eikä lataudu (seei oikein tosta pälinästä selvinny. Jos meet Huoltosedän housuisiin, niin aika selvästi aattelet: täällä kone toimii ja joku viidakontätönen väittää, että sillä ei, niin enempi että prsklkutarallaa ku että varsinaisesti keskityt asiaan.)
  Mutta varsinainen asia mulla on, ootteko kokeillu, että se sun virtajohtos toimii. Siis onko virtajohto myös ollu sedällä tutkittavana (ja onko se sitä älynnyt ees tutkia) tai oletko itse kokeillut jotain toista varmuudella toimivaa virtajohtoa. Ja jos setä saa sen vehkeillään toimimaan niin vois kysyä, että millasta johdinta se sitten käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tota on koitettu toisessa koneessa ja mun koneessa toista ja kokeista päätellen voidaan todeta vian olevan koneessa.

   Poista
 13. Tämmösiä lisää! Sun videot on aina mukavan rentoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :,3 Ehkä tälläsiäkin välillä siis!

   Poista
 14. Täällä meilläpäin on yks kirppari mikä menee lauantaina jo kahdelta kiinni, mutta on sunnuntaisin auki neljään. Paitti kesäisin se on sunnuntait kiinni. Monesti lauantaisin tulee yhen aikaan mieleen, että vois mennä kirpparille ja sit tuntuu että tulee ihan hiton kiire tai ei enää viitsi lähteä. Käyn yleensä viikolla, kun se on auki viiteen, mutta monesti tuntuu että ihmiset vie sinne lauantaina tavaraa myyntiin, niin ois kiva käydä valkkaa parhaat päältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo vähä ärsyttävää tollanenkin, kahdelta on kuitenki tosi aikasin! Ymmärrän tietty että jossain pienillä paikkakunnilla voi noin ollakkin mutta toi et Helsingin keskustassa kolmeen asti lauantaina ja sunnuntai kiinni niin on aika vähän :/ Viikolla kuuteen, mutta sillon taas on sit aina kaikkee muutakin niin ei oikein ennätä käymään :I

   Poista
 15. Ajattelin vaan vinkata jos joskus päädyt ostamaan ihan mustan huulipunan niin Viva La Divalla on "Goth" niminen ja Cybershopista saa myös. :) Itsekin niitä aikoinaan metsästin ja tuntu olevan niin kiven alla että. Itse tykkään tuosta Viva La Divan huulipunasta kyllä paljon.

  Pakko kysästä, että onko sun linnut yöllä hiljaisia? Kun olen kuullut huhua, että heittäessä häkin päälle jonkin viltin niin linnut ajattelevat automaattisesti pimeää = yö = menen nukkumaan. XD Kun kuitenkin nukut niiden kanssa nähtävämmin samassa tilassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeeei jooo mähän oon nähny VLD:llä mustia! Hyvä kun muistutit, kiitos! :,3 Mulla onkin yks siltä merkiltä ja se ON hyvä!

   Ja linnut on kyllä hiljasia yöllä, ei ne pidä mitään meteliä! Just aina ku valot laittaa kiinni ni ne heti rauhottuu ja on turvat kiinni :3 Tossahan ne metrin päässä hengaa kun ei täällä paljoa tilaa ole :,3

   Poista