keskiviikkona, lokakuuta 28, 2015

Half Sugarskull Tutorial


Menin muuten tohon nenänvarteen jo sotkeen sit vahingossa ja siitä lähti maalit että älkää välittäkö :,3

Niinkun tos edellisellä videolla viikonloppuna ulisin siitä miten olin jo kuvannu valmiiks ton paljon toivotun sugarskull -tutoriaalin ja odotin kovasti et saisin tietokoneen huollosta sillain et pääsisin editoimaan sen videon vielä ennen Halloweenia niin ei oo vieläkää koneesta kuulunu mitään. Päätin et teen tän nyt silti, vaikkakin sitten tälläin paskasti eri tavalla, eli otin niistä videoista screenshotit eri työvaiheista koska mulla ei oo aikaa alkaa tekeen kokonaan uudestaan, koska kuvien ottaminen vaatis päivänvaloo ja sitä nyt ei ole oikein saatavilla :,3 Toivottavasti täst on jotain iloo/apua jollekulle! Ja ps lupaan, että tää on ihan helppo tehdä, vaikkakin aikas monivaiheinen, eli varaa runsaasti aikaa! :)

Aloita meikkaamalla toinen puoli naamasta ihan normaalisti sellasella tyylillä kun tykkäät. Voi tuntua hankalalta meikata vaan toinen puoli, ainakin musta tuntui! :D

Mun käyttämät välineet:
- Valkoinen ja musta kasvomaali, nää on siitä Forumin naamiaiskaupasta ja makso ehkä femman kappale. Pyydätte vaan tosi peittävää valkosta ja mustaa maalia. Mustan sijasta voi käyttää eyelineriakin ihan hyvin. Lisäksi meikkisieni, munanmallinen on paras!
- VÄRITÖN irtopuuteri ja pehmee huiska tai vippa.
- Silmämeikinpohjustusaine, mulla Essence joka maksaa alta femman.
- Sininen kajaali.
- Ripsiväri.
- Poskipuna.
- Ruskea luomiväri.
- Manlyn paletti.
- Ylä- ja alairtoripset eBaysta 10 paria alle eurolla.
- Lisäks ripsiliimaa ja timantteja.

Muistakaa, että ette välttämättä tarvi näinkään paljoo, voitte ihan hyvin korvata poskipunan luomivärillä, jättää ripset pois, käyttää yhtä sävyä luomiväriä jne.

 JOS sulla on tosi paksut tai tummat kulmakarvat ja haluat niitä piilottaa, levitä niihin ripsiliimaa ja anna sen kuivua. Maalaa puolet naamasta valkosella maalilla, silmäluomelle ei ihan tarvi laittaa eikä tarvi olla mitään tarkkaa rajaa siinä silmänympärillä tässä vaiheessa. Kunhan nyt leukapielissä ois suhteellisen tarkka raja niin ois tietty plussaa.

 Tasoittele siveltimenjäljet pois tuputtelemalla vaahtomuovisella meikkisienellä. Munanmuotoinen tai sellanen 'rajaton' on tässä paras. Voit myös ton sivellinvaiheen jättää väliin jos siltä tuntuu ja maalata naaman suoraan sienellä tuputtelemalla.

Taputtele pehmeellä sudilla tai isolla vipalla väritöntä irtopuuteria, että pinnasta tulee matta eikä se jää tahmaiseksi. Noista naamiaiskaupoista saa yleensä sitäkin isoja purkkeja halvalla, ite käytän aina Grimasia ihan arkimeikissäkin ja se on Punanaamiosta.

 Levitä silmäluomelle ylös ja alas silmämeikinpohjustajaa, voit vähän häivyttää rajojakin samalla. Mun tuote on Tokmannilta Essencen joka on iha halpis ja tänki vaiheen voi melkein jättää pois välistä jos ei halua lähtee kaupasta tollasta primeria mettästään, sillon luomiväriä joutuu vaan ehkä työstään enemmän.

 Rajaa silmän ympäri sinisellä rajauskynällä ympyrä :D Jos sul ei oo etkä halua ostaa nii tee se vaikka luomivärillä pikkusiveltimellä. Tai jollain muun värisellä eyelinerillä.

 Väritä liikkuva luomi vaaleemmalla turkoosilla.

 Sitten koko ympyrän muu sisäpuoli vähän tummemmalla turkoosilla.

 Häivytä vielä rajat sillain että sävyt liukuu nätisti yhteen.

 Rajaa yläluomi nestemäisellä eyelinerillä, mieluusti samalla tavalla kun sen toisenkin silmän rajasit, että niistä tulis jollain tavalla symmetriset. 

 Ripsiväriä yläluomiin.

 Sitten irtoripsien liimaus.

 Valkoista kajaalia alaluomelle sisäpuolelle.

 Sitten piirtele naamaan viivoja mustalla maalilla ohuen pensselin kanssa. Voit myös käyttää eyelineriä, mutta sen ei kannata olla paras mahdollinen ettei se mee pilalle :D Kajaaliakin voit tietty kokeilla.

 Lisää viivoja.

 Suuhunkin vähän ja leukaan.

 Ja nenänpäähän mustaa.

 Sitten turkoosia luomiväriä taputellaan tonne 'hämähäkinseitin' sisälle ja leukaan, ihan vähän taputtelet vaan, ei oo niin tarkkaa, efekti on jokatapauksessa hieno.

 Sitten oikein pinkkiä poskipunaa ohimolle ja poskelle. Voit käyttää myös vaikka pinkkiä luomiväriä.

 Sitten vielä ruskealla luomivärillä vähän varjostusta poskiluun alle suuta kohti.

 Minä halusin lisätä vielä vähän kiemuraa mustalla.

 Sitten kiinnitä ripsiliimalla timangeja tohon silmän ympärille. Ite ostin pussin muistaakseni Tigerista vai mistäköhän, nää voi olla ihan millasia vaan. Ja VINKKI, anna sen ripsiliiman kuivahtaa ihan rauhassa hetken, ennenkun tuikkaat timantit paikoilleen, koska muuten ne lähtee valuun eikä kuiva ikinä. Eli ihan rauhassa tämän vaiheen kanssa.

Tältä se sitten näyttää valmiina.

Somisteeksi sopii kaikenlaiset kukkapannat ja hiuskoristeet ja kiharat ja hatut jnejne :D

Ja voit tietty käyttää ihan jotain muitakin väriä kun turkoosia ja pinkkiä mitä mä, ne nyt vaan sattu oleen mun suosikit.

Luultavasti mä tuun vielä julkaseen sen videonkin jossain vaiheessa sitten jos sille päälle satun, täytyy nyt vähän kattoo et miten pitkälle se venähtäisi :3

Oliko tästä mitään iloa?

Kuka meinaa pukeutua Halloweenina ja miten?

8 kommenttia :

 1. Uskomattoman hieno! Ohje oli hyvä.

  VastaaPoista
 2. Siis aivan MAHTAWA! Kiitos! Tätä olinkin jo odotellut :) Tosi upee,toivottavasti onnistuu mullakin noin hyvin! :) Wau !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :,3 Kyllä se sullakin onnistuu, oon ihan varma siitä! :)

   Poista
 3. Siis WAU! Todella hieno. Ja kivaa kun viitit laittaa noin selkeät ohjeet!!!! Kiitti!

  Kata

  VastaaPoista