tiistaina, marraskuuta 10, 2015

Pikkujoulumeikkitutorial

Pikkujoulukausi alkaa oleen jo kovaa vauhtia käynnissä ja jos kaipaatte meikki-inspiraatiota niin tässä ois tutoriaali helppoon 'cut crease' -silmämeikkiin ja punasiin mattahuuliin. 


Mitäs tykkäsitte?
Onko teillä jo pikkujoulut juhlittu vai vasta tulossa?

14 kommenttia :

 1. <3 Kaunis meikki ja tyttö!! Ja ihan parhaat taustamusiikit sulla, AINA!
  - Heidi O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :,,,,3 Taustamusiikkina vaan omia suosikkeja <3<3<3 Ja ne ON parhaita!

   Poista
  2. Pitää kokeilla :) onko noi macin meikkivoiteet hyviä? Pelkään et niist tulee finnejä kun on nestemäine voide.. Oon aina luullu et pohjustus tehään ennen silmämeikkiä. Yritinki kerran tota teippi juttuu ja siinähän lähti pohjustuski :D hehh.

   Poista
  3. Joo noi macit on parhaita mitä oon ikinä kokeillu, suosittelen niitä lämpimästi ja nimenomaan tota pro longwearia rasvottuvalle iholle! Pohjustuksen voi tehä iha millon ite tykkää, yleensä se tehäänki ennen silmämeikkiä mutta mun mielest just näis teippijutuissa ja sit oikein tummia silmämeikkejä vääntäessä se on paree tehä vasta jälkeenpäin ettei sottaa just sit sitä meikkipohjaa :,3

   Poista
 2. Tosi kaunis meikki ja meidän firmalla aina lokakuussa jo pikkujoulut,mutta en ollut mukana tälläkään kertaa kun vauvanhoito tärkeämpi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo no kyllä menee toi edelle pikkujouluista! Ehtiihän niissä sitten käydä taas myöhemmin kun on lapsi vähä isompi! :)))

   Poista
 3. Kiitos hyvästä videosta :) pakko sanoa että meikkaat sun kulmakarvat ihan täydellisiksi! Miksi ruskea luomiväri eikä aurinkopuuteri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :,3 Aurinkopuuterit on yleensä liian tummia/oransseja mulle, lisäks niissä on monesti kimalletta ja sitähän emme halua varjostuksiin! :) On toki jotain varjostukseenkin oikein hyvin sopivia aurinkopuutereita olemassa ja ennen oon sellasia käyttänytkin mutta oon havainnu ton luomivärin nyt parhaaks vaihtoehdoks toistaseksi kun sellasia 'oikeita' contour kittejä on aika vähän tai ne on jotain superkalliita tai muuten sit liian tummia taas :) Siinä syy! ELFillä on yks sellanen hyvä varjostus/poskipuna duo jonka ajattelin käydä hakeen seuraavaks kun toi luomiväri on ihan loppu ja sitä sävyä ei oo nyt ollu Tokmannilla :(

   Poista
 4. Voi vitsit miten helpon näköistä, oot niin taitava! Pitää harjoitella tätä viikolla tulevia karkeloita varten :) mut siis kiitos tästä videosta ja mukavaa pikkujoulukautta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ja joo kannattaa harjotella etukäteen aina että välttyy ikäviltä yllätyksiltä! :) Itellä käyny toooosi monet kerrat sillain että koittanut juhlapäivänä jotain uutta ja sitten onkin tullut kiire kun joutunut poistaa kaiken ja aloittaa alusta! :D Ihania pikkujouluja sinullekin!

   Poista
 5. Siis tasoite, pohjamaali, perusväri ja pinnoite niinku ainaski...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja jos on oikein vanha pinta nii joutuu kitillä vähä paikkaileen RYPPYJÄ ;O Tikkurilalta löytyy hyvät tarvikkeet tähän, niillä on käteviä värikarttojakin niin ei mee ihan mettään sävyvalintojen kanssa :)

   Poista
  2. Tikkurilasta tuli mieleen, jotta ruiskuvalutekniikka (Airbrush Makeup) vois olla jänskää!
   Käytetäänhän sitä autojen ruostesuojaukseen ja lasikuituveneisiin, ja ne on sentään arvotavaraa.

   Poista
  3. Oon kans joskus kattellu sellasii videolta :3 Sit tohon puhdistukseen suosittelen iha sellast hiekkapuhallusta, sillä lähtee pahimmatki karstat myös veteenliukenemattomat, ainaki american chopperissa ne välillä tekee sillee.

   Poista