maanantaina, joulukuuta 21, 2015

Domino 2015

Siitä on nyt jotakuinkin 2 vuotta jo kun Domino siirty asuun mun mummille, Tampereelle keskustan tuntumaan. Siirtymän jälkeen se ei täällä Helsingissä oo käynyt kertaakaan (eihän mummi sitä edes päästäisi ;)) ja koska ite käyn aika harvoin nykyään Tampereella niin ei olla nyt paljoo nähty. Oon ihan tyytyväinen, ettei se asu täällä mun luona, koska mun ei tarvi kantaa huolta siitä kokoaikaa ja voin mennä ja tulla miten lystään, vaikka välillä ikävä iskeekin. Tiedän kuitenkin, että se on hyvissä käsissä ja se on pääasia :) Nyt kun elämäntilanne on tää että asun yksin ja menoja ja reissuja on paljon niin tää on kaikkien kannalta paras ratkasu, enkä ottais tähän elämäntilanteeseen koiraa ikinä. Sillon aikoinaan kun tilannehan oli täysin eri - ite osapäivätöissä ja vielä toinen ihminen samassa taloudessa, joka hoiti oman osuutensa koiran hoitamisesta.

Dominolla oli kesällä synttärit ja se on siis tällä hetkellä jo melkein 7,5-vuotias, eli ei enää mikää ihan nuori hauva.

Tässä kuva syksyltä, sillon Dominolta oli yhtäkkiä tippunut kaikki karvat rinnuksesta ja sillä oli vaan ihan kalju läikkä siinä :S Iho oli kuitenkin ihan terve eikä D sitä raapinut tai mitään, valjaat oli vaihdettu pantaan ja eläinlääkärillä käyty ja otettu verikokeita yms testejä, mutta mitään syytä ei tolle karvanlähdölle löytynyt. Nyt kun näin Häntä tänä viikonloppuna niin tohon oli kasvanu jo sellanen kevyt kerros villaa, eli tilanne on paranemaan päin :) Jos teillä jollain on ollut koiralla saman tyyppistä karvanlähtöö niin kuulisin mielellään että löytykö sille jokin syy tai miten episodi päättyi!

Onko teillä jotain kysymyksiä Dominosta, chihuista yleensä tai jotakin muuta sydämellä? :)
Entä onko ollu ikävä kun toi ihana koirannaama ei oo esiintyny blogissa samoin kun aiemmin? :D

4 kommenttia :

 1. Mitä luulet mitä Dominolle olisi tapahtunut, jos sulla ei olisi ollut mahdollisuutta antaa sitä mummillesi? Oletko eläinihminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitäs sä luulet? Täällä se asuis mun kanssa niinku aikaisemmat 5 vuotta elämästään.

   En sanois itteeni kovinkaan eläinrakkaaksi loppupeleissä vaikkei se tähän nyt liitykään :3

   Poista
 2. En tiiä luetko tätä enää kun kirjoitan vanhempaan postaukseen, mutta tuosta Dominon kuvasta tuli niin ikävä mun entistä Chihua! :( Otettiin mun eksän kanssa chihu-pentu ja se oli niin tärkeä ja rakas koira meille molemmille. Aivan loistava persoona. :) 1,5vuotta siitä päätettiin kuitenkin erota poikaystävän kanssa ja sitten tieysti mietittiin, mitä koiran kanssa tehtäisiin. Alkuun pidettiin sitä vuorotellen, kun ei kumpikaan halunnut siitä täysin luopua. Oli niin vaikeeta päättää mitä sen kanssa tehdään, kun kuitenkaan en kyseisen ihmisen kanssa enää halunnut olla tekemisissä eron jälkeen. Lopulta "luovutin" koiran sille, kun en jaksanut enää. Löysin myös nykyisen poikaystäväni, eikä olis eksän kanssa koiran pompottelu tuntunut luontevalta. Silti tuntuu että tein väärin ja mulla on sitä koiraa joka päivä ikävä.. :( Ja joo, eikai koirilla oo samanlaista ajatusmaailmaa kun ihmisillä, mutta tuntuu silti että koira ajattelee minun hylänneen sen, kun en enää sen luokse tule takaisin.
  En tiiä miks kerroin tän, kai tää oli helpottavaa jollain tapaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh tiiän tunteen, mekin eksän kanssa alkuun vaihdeltiin koiraa kun se yhdessä otettiin aikoinaan, mutta oikeestaan toi loppu sit kun hän alko seurusteleen uudelleen ja ottivat sitten yhdessä oman chihun :) Mäki alkuun ajattelin et tuntuukohan siitä koirasta pahalta kun sen hylkäsin mut nyt mitä oon sitä kattellu niin tuskin se mun matkaan enää edes haluais lähtee, niin mukavaa sillä on mummin kanssa :D Mutta noi erotilanteet on just pahoja, tiedän kans muutamia jotka on koiran luovuttanu exkumppanille ja sit jälkeenpäin sitä kaipaillu :/

   Poista