perjantaina, joulukuuta 11, 2015

Lempiravintolat Helsingissä

Multa aina kysellään jotain lempirafloja Helsingissä tai Tampereella mutta oon tosi TOSI huono vastaan mihinkään sellasiin :D Jotenkin vaa tulee aina käytyä samoissa paikoissa eikä jaksa koittaa mitään uusia ja sit ne mun suosikit on jotain 'ihan perus' ja tylsiä. Mutta tässä nyt vaikka muutamia mitä mä oon havainnu iha hyviksi ja valitettavasti nyt ilman kuvia koska en viitsi ottaa netistä mitään tai käydä muuten vaan syömässä jokapaikassa että saisin kuvat räpsittyä :D
 
Vivo's
Se shawarma on niin sairaan hyvää vai mikä sen nimi onkaan :D Tää on Kampissa ja Punavuoressa oleva Libanonilainen ravintola, siis vähän ku joku kebula tai sillai mut siis oikeesti kannattaa käydä, tosi hyvää tykkään. Sellasta ns parempaa pikaruokaa.
 
Pizzeria & Spaghetteria Morrison's
Kutsutaan tätä duunikaverien kanssa vaan pitsamorrisoniks ja käydään täällä usein lounaalla, illallakin oon käynyt pari kertaa ja ruoka on aina ollut tosi hyvää. Hinnatkaan ei oo mitkään ihan järkyttävät, iha mahtava ja jäätävän kokonen pitsaburgeri tai salaatti ja limu taitaa irrota 20 e suunnilleen tasan. Sijaitsee siellä Aikatalon sisäpihalla tossa ihan Ateneumin takana.
 
Casa Largo
Yllättävän hyvä S-Ryhmän ravintolaks :D Ei nyt mikään halvimmasta päästä, mutta koskaan en oo joutunu pettyyn ruokaan. Espanjalaistyylistä. Sijaitsee tossa Sokoksen talossa ydinkeskustassa.
 
Goodwin the Steakhouse
Kauppatorin laidalla (vähän sinne Eteläsatamaan päin) oleva pihviravintola jossa on ihan maagista ruokaa. Oikeesti parasta pihviä. Ikinä. Lähdin melkein itkien pois kun olin niin täynnä. Lisäks mikä oli yllättävää niin juustolajitelmassa oli tosi hyviä ja laadukkaita juustoja hintaan nähden - toisin kun monissa ravintoloissa.
 
Virgin Oil
Toinen hyvä S-Ryhmäläiseks :D Siis ku siihen ketjuun kuuluminen on mun käsityksen mukaan yleensä tae (huonosta) laadusta niin ei kyl päde tässä. Kaikki tuolla on hyvää ja laaja ruokalista. Ihanaa pitsaa ainaski nam. Virgini on tossa Stockan vieressä.
 
Henry's Pub
Ainoo mistä saa ees vähän sinnepäin siipiä täällä :D Siis on ne tosi hyviä ja maistuu itseasiassa taivaalliselle sillon harvoin kun tulee siellä käytyä kun en tuol Tampereellakaan enää pyöri jossa sais 'oikeeta' tavaraa. Tulee ihan vesi kielelle kun ajattelee :,3 Henkka on siinä matalassa keltasessa Lasipalatsin ja Kampin kauppakeskuksen välissä.
 
Yamato Sushi
Yks mun vakiomestoja Iso Roballa :D Siellä soi usein mukava musiikki (esim Ayumi Hamasakia) ja siellä on hyvää sushia, misokeittoo ja lisäks lämpimiä ruokia, salaattipöytä ja sellasta. Yks mikä on iso plussa niin limu kuuluu hintaan. Hinnat siellä muuttui tossa syksyllä vasta, arkisin lounas neljään asti on alle 12 e, ilta-aikaan kai 13,70 e ja viikonloppusin jotain alle 15 e. Hinta-laatusuhde kohdillaan.
 
Tossa oli nyt muutama.
 
Onko paikat teille tuttuja?
Tykkäättekö lukee tälläsistä tai saitteko mitään hyviä vinkkejä tästä?

2 kommenttia :

  1. Mulla ei kokemusta noista mistään no tosin aikan vähän ulkona käyn syömässä ja nyt viel vähemmän kun perheenlisäystä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä sitä sitten ehtii aikanaan :)

      Poista