torstaina, joulukuuta 17, 2015

Lempiravintolat Tampereella

No tässä nyt sitten sama mitä Helsingistä, vaikka postauksesta tulee kenties vielä surkeampi! :D
 
Siis mähän oon asunut jo 2,5 vuotta täällä Helsingissä ja käyn Tampereella niin harvoin, että mun on myönnettävä etten edes tiedä mitä rafloja siellä enää on! Siis uusia on tullut enkä missään niistä oo käynyt koska käyn aina vaan niissä vanhoissa suosikeissa ja aikaa ulkonasyömiselle ei useinkaan oo kun porukat vääntää herkkusafkat ja haluan niiden kanssa hengailla mahdollisimman paljon aikaa eikä ikinä käydä niiden kanssa missään ulkona syömäs kun siellä oon :D
 
Tässä sitten muutama paikka joiden oletan siellä yhä olevan ja mistä ite tykkään.
 
Café Europa
En oo varmaa syöny sielläkä ku ties koska viimeks mutta hyvää on aina ollu kaikki. Ne leivät ja salaatit ainakin ihan mahtavia ja etanat naaaaaaaaaaam :D Muutenki tykkään paikasta, oikeestaa aina kun käyn kahvilla Tampereella jossain niin paikka on tämä, en ees harkitse muita vaihtoehtoja. Toivottavasti pysyy aina yhtä hyvänä!
 
Siipiweikot
Parhaita siipiä ikinä missään, yksinkertasesti paras.
 
Hervannan Speakeasy
Sielläkin on tosi hyvää, Plevnan samaisessa ei välttämättä aina niinkää mutta joskus sieltäki voi saada tosi hyvää :D
 
PizPala
Pizpalan siivet on kans hyviääää :D Miks aina puhun siivistä. Mut siellä on oikeesti tosi hyviä ja sit kun ne laittaa dippiä oikein runsaasti. Nykyään käyn tyyliin aina vaa PizPalassa Heikin kanssa siivillä ku meen Tampereelle :D Yleensä heti ekana sinne syömään ennen ku mitää muuta voi edes miettiä :D
 
2h+k
Mul on sieltä vaan tosi positiiviset mielikuvat joka kerralta kun siellä on tullu käytyä vaikka viimesimmästä kerrasta on varmaan vuosia. Niin en sit tiiä millanen meno siellä on nykyään. En oo ikinä saanu ainakaa huonoo ruokaa tai lähteny pettyneenä tai ylipaljon köyhtyneenä :D
 
Midways
Paras pitseeria siinä keskustassa, sen kautta kotiin oli aika pakollinen baarin jälkeen :D
 
Mitäs Tamperelaiset sanoo?
Mitkä on teidän suosikkipaikkoja siellä?
Entä onkohan nää enää ees elossa? :D

8 kommenttia :

 1. omia lemppareita on sorin aukiolla oleva watami sushi lounasaikaan - saa syödä niin paljon sushia kun jaksaa noin 10 eurolla <3

  VastaaPoista
 2. Mun suosikkeja on uus ravintola Bar Burritto, Napoli (vaikka siellä on väkee ihan hirveesti aina), Zarillo sekä Tesomalla päin sijaitseva Peso :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mulle näistä on ainoostaan Napoli tuttu :) Ja on siellä kyllä hyvääkin :,3

   Poista
 3. Mä kävin tiistaina Ideaparkissa ja sinne oli kans tullut se joku ruokamaailma yläkertaan tai on vissiin ollut jo jonkun aikaa. Tosiaan siellä ois ollut vaikka mitä ravintoloita nykyään. Tai onhan siellä koko ajan ollut ruokapaikkoja lähes joka makuun, mut nyt oli vielä paljon enemmän.

  Tampereella en oo jostain syystä käyny hirveesti safkaamassa muualla kuin Plevnassa ja satunnaisesti joskus Pancho Villassa. Café Europassa ja 2H+K:ssa oon tainnut käydä vaan siiderillä tai jotain. Siitäkin on jotain sata vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Mä en ookkaan IPssä käyny varmaan vuosiin :D Tai sillain kun ei oo mitään asiaa sinne kun samat kaupat löytyy muualtakin eikä oo sillai tarvetta erikseen poiketa siellä :)

   Ootkin joskus kehunu tota Plevnaa ja en oo vieläkään päässy siellä käymään, pitäis käydä. Kuulostanu niin ihanalta :)

   Poista
 4. Se Näsinneulan ravintola on kaikinpuolin elämys, kun vaan (harvoin) raaskii käydä. Tavanomaisemmista Saludin lounas on hintaansa nähden ollut hyvä, harmi vaan ettei siellä enää ole sitä paremman pääruoan vähän kalliimpaa lounasta, mutta on kuitenkin autenttisia juustoja, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näsinneula on kyllä nii vuosipäiväpaikka :D Siellä ois kiva joskus käydä mutta ei sillai tuu oltua Tampereella että viittis vaivautua. Ehkä sit tulevan miehen vien sinne. Saludihan on muuten kans ihana <3____<3 En tiennytkään et siellä on lounas, ei oo tullu koskaan käytyä eikä kyl varmaan tuukkaan :/ Ihanalta kuulostaa juustot!

   Poista