keskiviikkona, joulukuuta 02, 2015

Marraskuun loppuneet tuotteet

Videolla tällä kertaa! :) 


Tässä tuleekin nyt aika paljon videoita joulukuun ajan, toivottavasti tykkäätte kattella :D

Oliko tuttuja tuotteita?
Mitä tuotteita teillä on loppunu viimeaikoina?

6 kommenttia :

 1. Kiva et taas videolla! Ja hyvä että tuotteet näkyvät lopussa selkeästi :)
  Jäin tässä yks päivä selamaan sun aiempia kirjotuksia...en oo sun blogia alusta asti seurannut. Huomasin että olit joskus tehnyt kirpputori löytöjä :D (niitä hirveimpiä) Nauroin vedet silmissä.. myyks oikeesti ihmisest tollasiii :´D haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva hei jos tykkäsit! :D Ja joooo aikasemmin oli aikaa kierrellä kirppiksiä niin aina keräilin noita paskojakin löytöjä XDDDDD Ihan huikeita! :D Sit vaan loppu yhtäkkii löytymästä mitään paskaa niin en voinu enää tehdä sellasia postauksia :D

   Poista
 2. Muuta tuttua ei ollut kun vauvapyyhkeet niitä meillä kuluu ja vähän saattaa välillä olla eri merkkisiäkin mut noitakin ollut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Sulla varmaan kuluu vähä enemmänkin kun mulla! :,3

   Poista
 3. Meinas tossa 3:13 tulla vissiin vääriä mielikuvia - vinkeet ilmeet ;)
  Se cacao voi viitata ihan vaan kaakaorasvaan, joka on kaakaojauheen valmistuksen ylijäämätuote ja lähinnä vaan rasvaa ja tuo käyttö on tietty ekologista, ettei mene hukkaan. Mä käytän kaakaojauhetta niin käytä sä kaakaorasvaa mun puolesta.
  Jos haluut jotain luomiväriä niin pane ne meikkiosaston typykät ja tädit tiukille: tietty riittävän arvokas meikki, asusteet ja pukeutuminen niin samalla voit haarjootella assertiivisuutta (onkohan toi sana, en viitti tarkistaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kävi mielessä että tää taitaa olla miehille tuttu liike :D

   Hyvä huomio muuten, mä en tullut ajatelleekskaan että vois TIETYSTI tarkottaa just sitä ja niinku varmaan tarkottikin sitten :D Siinä ei nimittäin ollut ainuttakaan tuttua kieltä siinä paketissa nii oli vähä hankala arvailla :,3

   Ja muuten voisin laittaakkin mut 2e luomiväri ei oo varmaan ihan riittävän arvokas :"3

   Poista