lauantaina, joulukuuta 19, 2015

Meikkitutorial: Kultaa ja glitteriä Joulun juhlaan


Toivottavasti tykkäätte!

Onko joku miettinyt valmiiksi miten laittautuu jouluna? 
Vai laittaudutteko ees mitenkään erityisesti? :D

Itellä vähän vaihtelee, joskus tulee laitettua jotain oikein spesiaalia, mutta sit toisaalta välillä taas on vaan mahdollisimman rennolla linjalla suunnilleen meikittömänä :D Miten teillä?

8 kommenttia :

 1. Kiva! Jotakin tuollaista kultaglitteriä olen itsekin hakenut, mutta haksahdin hiukan johonkin muuhun :( Huomisessa blogipostauksessani lisää.

  VastaaPoista
 2. Voisitko näihin meikkivideoihin videon jälkeen vaikka listata käytetyt tuotteet ja sävyt? Miten tuo pigmentti pysyy ja mistä olet sen ostanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteet ja sävyt yleensä näkyy ennen tuotteen laittamista ja sitten YouTubessa videon lisätiedoissa on lista käytetyistä tuotteista, tosin tässä videossa ei koska jouduin vähän puuhasteleen tän kanssa :D Ja siis toi pigmenttihän pysyy hyvin, se on Yves Rocherin kuten tosta käy ilmi ja koska luomet on pohjustettu primerilla ja se levitetään Fix+:lla kostutetulla siveltimellä nii ei se siitä mihinkää lähde :) Glitterin laitoin liiman päälle ja se on ihan Tigerista :D

   Poista
 3. Ei se tuo alkutilannekaan nyt niin hirvittävän järkyttävän paha ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, sellanen vähän silmätön vaan mutta kuitenki aika vahvasti huoliteltu pohja :) En arkisin noin paljoo panosta meikkipohjaan ja kulmakarvoihin, mutta sillon on silmät päässä elikkäs aika 50/60 :D

   Poista
  2. Nuo on kyllä aika hyvät työsilmät - riippuen tietenkin työstä

   Poista
  3. Ei välttämättä ihan iltatyöhön ;3

   Poista