sunnuntaina, joulukuuta 27, 2015

Uudenvuodenmeikkivideotutoriaali :D


4 kommenttia :

 1. jos ei oo tota macin tuotetta mitä suihkutat siveltimeen ni mikä vois olla vastaava tuote? siis tohon glitterien kiinnittämiseen :D haluisin kokeilla tätä uudeks vuodeks, ihan törkeen upee meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe vastaus tulee nyt aika myöhässä mut siis periaattees siveltimen voi dipata ihan veteen koska se kosteus on pääasia et hile tarttuu siihen ja siirtyy siitä helposti luomelle! :)

   Poista
 2. Pitääkö tuo hile siis liimata luomelle ? Voisiko sitä jotenkin muuten kiinnittää, jos liiman laittaminen tuntuu liian kaukaiselta, että ei tule mitään allergista reaktiota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin näin, että ripsiliimalla tai sit ihan oikeella sitä varten tarkotetulla glitterliimalla se pysyy parhaiten, mutta nimenomaan omalla vastuulla toi ripsiliiman käyttö allergisten reaktioiden varalta. Itekin testasin sitä eka silmäluomelle pienen määrän verran ja annoin olla koska vaikka periaatteessa siis kyllähän sitä muutenkin tungetaan silmäluomiin ripsiä liimattaessa ja ihan ripsirajaan vielä niin pitäis sen olla turvallista ja näin, mutta koska määrä on sen verran iso niin mielummin testaa ensin kun katuu jälkeenpäin. Glitterliimoja en ite oikein tiiä miltä merkeiltä löytyy, mun mielestä Too Facedilla on mutta sitä on hankala saada Suomeen tilattua.

   Kyllähän sitä glitteriä voi koittaa saada pysymään esim kosteella siveltimellä paineltuna voidemaisen luomivärin päälle tai sitten esim tosi tahmeen huulikiillon jota laittaa ohuen kerroksen. Ehkä joku vaseliinikin vois toimia jotenkuten? En vaan voi luvata pysyvyydestä mitään näillä keinoin varsinkaan kun en oo ite testannut :/

   Poista